top izbor

Različiti stajlinzi, slične cipele: Ovo su najlaskavije sandale koje se nose uz sve

28.08.2023 u 12:28

  • +5

Kendall Jenner i Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: SHOTBYNYP / BACKGRID / BACKGRID USA / VEGAN / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako je ljeto na izmaku, sandale su i dalje izbor broj jedan kada je riječ o trendi komadima. Ove sezone veliki su hit bijeli modeli s tankim trakicama i remenčićima, a da je riječ o sandalama koje doista idu uz sve, dokazale su i trenutno najpopularnije trendseterice

Prijateljice Kendall Jenner i Hailey Bieber zajedno su večerale u restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, a mnogima je poznat kao Rihannin omiljeni restoran. Trendseterice i it djevojkama kasnije se pridružila i Gigi Hadid i zajedno su otišle u klub The Bird Streets. Sve tri manekenke pomno su stilizirale svoje elegantne kombinacije za izlaske, no Kendall i Hailey bile su te koje su stvarno uskladile izglede. Dvije modne zvijezde odlučile su se za isti stil ljetnih cipela, ali stilizirale su ih na različite načine.

A njihov ultimativni izbor cipela za izlazak bile su bijele sandale s remenčićima s malom potpeticom. Upravo su sandale s kitten potpeticom odličan izbor za ljetne izlaske. Zavodljiva, ali ne previsoka, ovakva potpetica može se nositi uz gotovo sve.

Hailey je svoj par bijelih sandala s potpisom brenda Femme L.A. uparila s Versaceovom mini haljinom vintage printa i njezinom omiljenom torbom za izlaske, kožnom narančastom clutch torbicom Bottega Veneta. Kendall se pak odlučila za maksi kroj s dugom uskom haljinom i efektnim prugama preko bokova. Usku haljinu tankih naramenica u različitim bojama spojila je s diskretnim parom bijelih sandala brenda The Row.

Bez obzira koliko su otvorene te vežu li se oko noge ili je riječ o natikačama, jedno je sigurno – bijele sandale su jednostavne večernje cipele u koje se isplati uložiti. Osim što su savršen izbor za ljetne mjesece, također u njima možete stilski koračati u jesenske mjesece - zamislite ih samo u kombinaciji s trapericama i kardiganom ili košuljom.

  • +12
Sandale s kitten potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije