odličan izbor

Jelena Đoković pažnju privlači poslovnim lookom, a zvijezde stajlinga su odlične cipele

28.08.2023 u 09:38

Bionic
Reading

Supruga proslavljenog tenisača Novaka Đokovića stigla je na prikazivanje filma 'Mudrost traume' i tom prilikom pažnju privukla elegantnim poslovnim stajlingom začinjenim odličnim parom slingback sandala

Kao izvršna direktorica Zaklade Novak Đoković, Jelena Đoković organizirala je nekoliko projekcija dokumentarnog filma diljem Srbije koji istražuje zašto se zapadno društvo suočava s povećanim brojem mentalnih poremećaja i kroničnih bolesti.

Istaknuta filantropkinja za tu priliku obula je odličan par Diorovih salonki. Sandale špičastog vrha imale su platneni gornji dio i bijeli remen u obliku trake s izvezenom frazom 'J'Adior', a ukrašene su ravnom mašnom. Diorov par slingback sandala s potpeticom od 10 centimetara Jeleninom stajlingu dao je dodatnu dozu elegancije.

Jelena je dizajnerske sandale uparila sa svijetloplavom košuljom overiszed kroja te zasukanim rukavima, što je dalo prizvuk ležernosti. Donji dio košulje ugurala je u bež pencil suknju.

Aktivna humanitarka izgled je dopunila zlatnim lančićem s privjeskom, satom te nizom narukvica i prstenja. Svijetlosmeđu kosu stilizirala je u meke valove koji su se lijepo slagali s minimalističkim make-upom, kojim su dominirale nude ružičaste usne.

Ove godine Jelena je oduševila svojim stajlinzima prigrlivši ljetni chic stil dok je budno pratila svaki meč svog supruga na Wimbledonu. U posljednjih nekoliko mjeseci viđena je u komadima poput ružičaste mini haljine i hlača visokog struka te otvorenog džempera. Za javna događanja obično bira salonke špic vrha, ravne sandale ili natikače.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Inače, Jelena je Zakladu osnovala još 2007. godine sa suprugom i teniskom zvijezdom Novakom Đokovićem, a s namjerom da transformira svijet ulažući u rani razvoj djece.

copacabana

Đokovići razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku

Pogledaj galeriju