SEZONSKI HIT

Rasprodane u nekoliko sati: Zarine sandale od 200 kuna zaludile su modne ovisnice

13.05.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Sandale su nesumnjivo jedan od glavnih modnih protagonista u aktualnoj sezoni. Udobne i svježeg izgleda, moguće ih je kombinirati s mnoštvo odjevnih komada, a kao što je slučaj s brojnom obućom, pojedini modeli uspijevaju osigurati posebnu pozornost modnih kupaca

Kada je riječ o modelima sandala prošlogodišnje sezone veliku popularnost uživali su modeli s detaljem čvora, a sudeći po velikom zanimanju modne javnosti ove godine glavni su hit udobne i nimalo glamurozne sandale na čičak.

Iako ne predstavljaju nikakvu novost na modnoj sceni, takozvane 'češke' sandale ponovno su postale modno relevantnima prije nekoliko sezona zahvaljujući renomiranim dizajnerskim brendovima poput francuskog Chanela i brenda Teva koji sandale s čičkom namijenjene planinarenju i putovanjima stvara desetljećima.

Uz modele s potpisom navedenih brendova, posljednjih sezona veliku pažnju modne javnosti osigurale su i sandale na čičak s potpisom francuskog brenda Arizona Love koje se svake sezone uspijevaju rasprodati, a cijena im iznosi nešto manje od 900 kuna.

Poput brojnih high street brendova koji strelovitom brzinom detektiraju i rekreiraju aktualne trendove španjolska Zara, svjesna popularnosti neuglednih 'čeških' sandala, odlučila je lansirati zanimljiv model ukrašen uzorkom gingham, koji pritom neodoljivo podsjeća na duplo skuplje modele s potpisom francuskog brenda Arizona Love.

Zara sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Spomenuti model, po cijeni od pristupačnih 200 kuna, nakon lansiranja u prodaju iz ponude je nestao u svega nekoliko sati uslijed velikog interesa kupaca, a ono što ih dodatno čini zanimljivima je činjenica da su predstavljene u sklopu Zarine modne linije Kids namijenjene djevojčicama.