LJUBAV DO KROVA

Raskošni detalji s vjenčanja Indire Vladić

05.06.2014 u 20:50

Bionic
Reading

Indira Vladić ustupila je ekskluzivne fotografije časopisu Story, a mladenci su uživali u danu u kojem su se zavjetovali svojoj ljubavi

Ljubavne zavjete 40-godišnja glazbenica Indira Vladić i poduzetnik Miroslav Levak izrekli su prošle subote točno u 18 sati pred stotinjak najbližih članova obitelji i ponajboljih prijatelja u vinariji Coner u Bjelovaru, a kumovi su im bili Indirina sestra Sanela Krčelić i Mirin dugogodišnji prijatelj Željko Prišlin, donosi Story.

Nitko nije mogao suspregnuti suze radosnice kad je matičarka uzbuđene mladence proglasila supružnicima i poželjela im sve najbolje u daljnjem životu.


Vjenčanje je održano na imanju njihovih prijatelja, Marijana Conera, vlasnika ugledne vinarije, i njegove supruge Ankice.

Pjevačica je nosila raskošnu vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa koju je birala pola sata.

Vjenčano prstenje izradio je mladoženjin dugogodišnji prijatelj, zlatar Damir Černi, i to prema njegovoj zamisli, a na burne je ugraviran i datum vjenčanja.

Pjesme koju su izabrali su 'Raduje me, raduje' Slavonija Banda i 'Ima nešto od srca do srca' Crvene jabuke.

Indira je zapjevala nakon prvog plesa sa Sinovima ravnice.

Vrtni namještaj koji su sami dizajnirali bio je izložen u vrtu, a u njemu su se mladenci i fotografirali.

Samo nekoliko minuta prije svadbene ceremonije zlatar Damir Černi iznenadio je mladenku poklonivši joj unikatne naušnice.

Supružnike za nekoliko mjeseci čeka novo uzbuđenje, a to je medeni mjesec koji planiraju provesti na krstarenju.