RADI I UŽIVA

Raskošna ljepotica hvali se oblinama u bikiniju

18.01.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Ashley Graham, bujna ljepotica koja je pokorila modnu scenu, osvaja prirodnom ljepotom i seksi stavom

Ova lijepa 29-godišnja brineta svoje brojne obožavatelje redovito uveseljava svojim fotografijama na Instragramu. Ashley ne krije da uživa u svom poslu pa se tako pohvalila fotografijom na Instagramu na kojoj u plavom bikiniju cvjetnog uzorka drži jastoga na jahti.

Fotografiju je iskomentirala riječima: 'Još jedan običan dan u uredu'. Zgodna Amerikanka ima razloga za slavlje jer je modnu industriju bacila na noge izazvavši pravu revoluciju, a magazin Glamour ju je proglasio ženom godine. Podjednako dobro ide i u privatnom aspektu života: u sretnom je braku s Justinom Ervinom od 2010. godine.

??? @theashleygraham. New #ashleygrahamxswimsuitsforall coming in feb, as seen on @dailyexpressuk.

A photo posted by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on

Graham naprosto pršti sampouzdanjem pa ne čudi da je najzaposleniji plus size model. Za sebe uvijek ističe kako zagovara zdrav pristup svom tijelu i ne srami se svojih oblina. 'Nadam se da će žene kad me vide u kupaćem kostimu napraviti isto. Najseksi spoj su obline sa samopouzdanjem', izjavila je jednom prigodom za britanski Elle. U siječanjskom intervjuu za Vogue izjavila je kako je bilo razdoblja u mladosti kad je poželjela biti mršavija.

'Nekad sam željela biti mršavija. Bilo je takvih trenutaka. No danas sam jako zadovoljna svojim izgledom. Definiraju me moje obline i izgled. Sretna sam zbog toga', kaže Ashley.

Just another day at the office ??? @swimsuitsforall #summerofyou #swimsuitsforallsummer17

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on