ZVIJEZDA 'HARRYJA POTTERA'

Radcliffe u društvu misteriozne brinete

03.08.2010 u 10:46

Bionic
Reading

Ovih dana Daniel je viđen s nepoznatom brinetom u šetnji blizu svog doma u Londonu

Misteriozna djevojka je bila uz Daniela i na njegovoj proslavi 21. rođendana u ruskom gradu St. Petersburgu kada se počastio velikim količinama votke.

Usprkos velikoj popularnosti i zanimanju obožavateljica, Daniel je dosada imao samo jednu javnosti poznatu curu, a to je irska glumica Laura O'Toole, s kojom se susreo 2007. godine tijekom nastupa na londonskom West Endu u predstavi 'Equus', no veza mladog glumca i glumice je nakon kratkog vremena puknula.

Radcliffe se dugo borio sa spekulacijama o svojoj spolnoj orijentaciji, zbog kojih je i javno progovorio u MTV-ovoj emisiji ranije ove godine: 'Ako ljudi žele pričati o tome, mogu, no ja nisam gay.'

Danielu ne smeta što privlači pažnju mnogih djevojaka samo zbog svoje svjetske popularnosti.
'Djevojke koje žele izaći sa mnom samo zato što sam poznat javnosti nikad nisu bile prevelik problem', zaključio je Daniel.

Prema najnovijim navodima, Daniel Radcliffe je prihvatio ulogu u horor komediji 'Jay and Seth Vs The Apocalypse'. Osim toga, moći ćemo ga vidjeti i u filmu 'The Woman in Black' koji dolazi u kina na jesen 2011. godine.

Daniel će filmska platna ponovno zamijeniti kazališnim daskama, ovog puta broadwayskim, gdje će nastupati u mjuziklu 'How to succeed in bussines without really trying'.

Nedavno je izjavio da ga preokupiranost brojnim filmskim i kazališnim projektima sprečava u tugovanju za krajem filmskog serijala 'Harry Potter' koji ga je vinuo u zvijezde.

'Najbolje rješenje za prolazak ovog čudnog i turbulentnog vremena vidim u neprestanom radu. Kada ne bih radio, najvjerojatnije bih po cijele dane cvilio. Trenutno sam zadovoljan kako se stvari razvijaju na poslovnom planu i radujem se svakom novom izazovu', izjavio je Daniel.