UVIJEK POSEBNA

Putno izdanje sa stilom: Cate Blanchett ukrala svu pozornost u koži od glave do pete

11.01.2020 u 14:12

Bionic
Reading

I dok brojni gravitiraju prema ležernim i ugodnim odjevnim komadima prilikom dugih letova, isto se ne može reći za holivudsku divu Cate Blanchett koja svojim posebnim stilom odijevanja uvijek uspijeva nanovo iznenaditi modnu javnost

Nakon briljiranja na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa u žutoj haljini s potpisom dizajnerice Mary Katrantzou, holivudska diva Cate Blanchett posvetila se promociji svoje nove dramske mini serije 'Mrs. America' koja se s prikazivanjem očekuje u travnju ove godine.

Osim izdanjima na crvenom tepihu kojim je s godinama zaradila titulu jedne od najbolje odjevenih glumica iz svijeta Hollywooda, Cate Blanchett podjednako briljira i kada je riječ o svakodnevnom stilu odijevanja, a navedeno je potvrdila sletjevši u zračnu luku u Los Angelesu u pomalo netipičnoj, no istovremeno zanimljivoj putnoj kombinaciji.

Da kombinezoni već nekoliko sezona slove za veliki modni trend nije nikakva tajna, a uvijek posebno odjevena australska diva brojne je oduševila pojavom u smeđem, kožnom modelu s potpisom brenda Belstaff poznatog po kreiranju prepoznatljivih bajkerskih jakni.

  • +5
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako ističe modna biblija Vogue, spomenuti kombinezon dijelom je muške kolekcije brenda, a njezino izdanje podsjetilo ih je na zlatno doba zračnih putovanja – povijesno razdoblje o kojem Blanchett zna štošta zahvaljujući ulozi strastvene pilotkinje i glumice Katharine Hepburn u biografskom filmu 'Avijatičar' nastalom pod redateljskom palicom Howarda Hughesa.

Njezina najvjerojatnija inspiracija za spomenuto izdanje u ovom slučaju je Amelia Earhart, legendarna ženska pilotkinja koja je ušla u povijest kao prva žena koja je samostalno letjela preko Atlantskog oceana 1928. godine.

Kombinezonu inspirianom pilotskom odorom Earhart, Cate je udahnula svježinu odabirom sunčanih naočala ružičaste boje, a cjelokupno izdanje zaokružila je klasičnim crnim čizmama vintage izgleda.