marta ortega

Ovu laskavu haljinu nedavno je nosila šefica Zare, a napokon je stigla na police i cijena joj je odlična

19.10.2023 u 12:34

Bionic
Reading

Marta Ortega, peva žena Zare, prošlog mjeseca u Londonu na predstavljanju najnovijeg uspjeha svog brenda, lansiranju kolekcije 'Steven Meisel X Zara', pažnju je privukla trudničkim stajlingom čija je zvijezda bila midi točkasta haljina. Tada se toj kreaciji nije moglo ući u trag, a sada je stigla na police Zare

Kad je predsjednica Inditexa Marta Ortega okupila kremu modne industrije u Londonu na predstavljanju capsule kolekcije 'Steven Meisel x Zara' koja je lansirana 18. rujna, njezin trudnički trbuščić bio je tema brojnih razgovora. Baš kao i njezin stajling kojim je pokazala da trudnoća nije prepreka za dobar stil i vrhunsku eleganciji.

Stajling se se sastojao od točkaste haljine i fantastičnih cipela. Što se tiče cipela, brzo je utvrđeno da se radi o Zarinim slingback sandalama koje se prodaju po cijeni od 70 eura. No, haljini nitko nije uspio ući u trag, iako su mnogi smatrali kao se također radi o Zarinoj kreaciji.

I bili su u pravu. Haljina koju je nosila Marta Ortega je iz Zare, samo što prije mjesec dana nije bila dostupna niti je pripadala capsule kolekciji koju je poduzetnica te večeri lansirala u engleskoj prijestolnici. A ne čudi što je za ovaj poseban događaj odabrala kreaciju iz svog obiteljskog carstva, jer je poznato da je ona ta koja prije svih debitira u supertrendi izdanjima brenda i to s najboljim kombinacijama.

  • +2
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Haljina se je sada stigla na police Zare, a radi se o laskavoj midi haljini od viskoze, okruglog izreza i dugih rukava. Haljina s efektnim točkicama prodaje se po cijeni od 39,95 eura, a posebno se ističe detalj u vidu nabranog materijala i prošivene trake s prednje strane. Još jedna velika prednost ove haljine je lagan materijal i fluidan dizajn vrlo laska oblinama i divno pristaje i trudnicama.

  • +6
Steven Meisel x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: STEVEN MEISEL/ZARA