SMETALA MU ŠIRINA

Prva šetnja Modnog Mačka s novim nosom

18.05.2010 u 15:13

Bionic
Reading

Uhvatili smo Modnog Mačka na Zrinjevcu u prvoj šetnji s novim nosom, a ispričao nam je da je presretan jer je Siniša Glumičić ostvario njegove snove i da je sada potpuna osoba

Iako bi drugi rekli da je s njegovim nosom sve u redu, Modni Mačak alias Marko Grubnić smatrao je da je preširok te se nakon brojnih konzultacija s estetskim kirurgom Sinišom Glumičićem odlučio za plastičnu operaciju nosa.

'Ponekad, kada bih gledao svoje fotografije, nos mi se činio preširokim te bih molio fotografe da ga malo suze. Sada više nema toga i zaista sam presretan jer sam ostvario svoj veliki san i sve je savršeno ispalo', priča Modni Mačak kojeg smo ulovili na Zrinjevcu, u prvoj šetnji tijekom koje je pokazao javnosti novi izgled svog nosa.

'Ulovili ste me u prvoj šetnji s novim nosom. Nisam mislio skrivati da sam operirao nos, već sam se htio u miru oporaviti od operacije. Oporavak traje dva tjedna i ulovili ste me u prvoj šetnji', priča Marko, koji je neizmjerno zahvalan Siniši Glumičiću što mu je napravio savršen nos.

'Siniša i ja smo puno pričali i napravio je točno onakav nos kakav sam ja zamislio u svojoj

glavi. Neizmjerno sam mu zahvalan, kao i njegovom osoblju koje se od početka ponašalo divno prema meni i brinulo se za mene čitavo vrijeme. Glumičić je jedini plastični kirurg kojemu bih dao svoje povjerenje jer ga smatram vrhunskim profesionalcem, baš kao i njegovo osoblje kojem se ovim putem zahvaljujem zbog ljubaznosti', kazao je Marko te dodao da njegov sadašnji nos nije krajnji rezultat operacije, već da mora proći još neko vrijeme da splasnu otekline.