RAJ U KALIFORNIJI

Provjerite u kakvom luksuzu uživa omiljena kraljica urnebesnih komedija

04.03.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Slavna glumica i komičarka Melissa McCarthy koja nas je nasmijala do suza u komedijama 'Specijalne agentice', 'Krađa identiteta', 'Djeveruše' ili 'Špijunke', spomenimo neke, kupila je luksuznu kuću smještenu u prestižnom dijelu Los Angelesa

Melissa McCarthy svoju jr glumačku karijeru započela još krajem 90-ih, a svjetsku slavu je stekla kao simpatična kuharica Sookie St. James u kultnoj seriji 'Gilmore Girls'. Kasnije su uslijedile uloge u sitcomima 'Samantha Who?' i 'Mike & Molly' te je zaredala s filmskim angažmanima i postala vrlo tražena u Hollywoodu koji je prepoznao njezin talent.

  • +5
Dom Melisse McCarthy Izvor: Profimedia / Autor: Zillow / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Simpatična Amerikanka, inače sestrična modela i glumice Jenny McCarthy, nije štedjela novca pa se počastila raskošnom kućom na prestižnoj lokaciji koju obožavaju mnogi poznati stanovnici Hollywooda - San Fernando Valley.

McCarthy i njezin suprug, glumac i producent Ben Falcone, iskeširali su 2,4 milijuna dolara za ovo zdanje koje osvaja svojim modernim dizajnom.

Riječ je o impresivnoj građevini s četiri prostrane spavaće sobe, velikim kupaonicama i kuhinjom opremljenom najmodernijim uređajima.

Dojam prostranosti ovog zdanja naglašava i visoki strop s velikim staklenim površinama, a pogled koji se pruža s terase na Los Angelesu je zbilja očaravajući.

Ograđeno dvorište prepuno je različitih sadržaja stvorenih za druženje i opuštanje, poput grijanog bazena, ugrađenog roštilja...