svi je žele

Prostrana Burberryjeva torba svima je pomutila pamet, a jasno je i zašto

31.03.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Nova sezona serije 'Nasljeđe' donijela je mnoge trendove, pa je tako proslavila i Burberryjevu torbu koju je jedan od likova serije negativno komentirao. Torba se ipak svidjela gledateljima pa je njeno pretraživanje na internetu poraslo za čak 180 posto

Rijetko tko ne zna prepoznati karirani Burberryjev uzorak, a komadi s potpisom luksuzne britanske marke na listi su želja žena diljem svijeta. Zahvaljujući premijeri četvrte sezone serije 'Nasljeđe' u nedjelju navečer jedna je Burberryjeva torba 'eksplodirala' i popela se vrlo visoko na listi traženih it komada.

Na Loganovoj rođendanskoj zabavi, Gregova pratilja Bridget brzo postaje modna žrtva kada Tom njezinu torbu od tartana naziva smiješno prostranom, ismijavajući njezinu veličinu.

'Što uopće ima unutra? Ravne cipele za podzemnu željeznicu? Posudu za ručak? Mislim, Greg, to je monstruozno. Ogromna je. Možeš je ponijeti na kampiranje', izgrdio je odabir torbe Bridget, no gledatelji se nisu složili te su jasno dali naslutiti da će ona postati pravi hit.

  • +13
Njujorška premijera 4. sezone serije 'Nasljeđe' Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Riječ je o Vintage Check Tote torbi srednje veličine, dostupnoj po cijeni od 2392 eura.

Torba je izrađena u Italiji od kombinacije platna i kože, a obogaćena je i ručkama te odvojivom i podesivom naramenicom. Srednji pretinac sigurnosno je oplemenjen patentnim zatvaračem, a ukrašena je i glatkim kožnim obrubom i zlatnim detaljima.

'Tomov oštar jezik možda je Burberryju upravo zaradio dodatnu prodaju. Uostalom, većina nas koristi podzemnu željeznicu', rekao je izvor upućen u pretraživanje ovog novog hit komada na Googleu. Tvrdi da je pretraživanje ove Burberryjeve torbe poraslo za nevjerojatnih 180 posto od emitiranja epizode 'Nasljeđa', što je samo još jedan od pokazatelja koliku moć imaju serije na diktiranje modnih trendova.

  • +2
Modni komadi po uzoru na seriju 'Nasljeđe' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije