prijelazna moda

Dobra jakna najtraženiji je komad za proljeće, a model kakav fura lijepa plemkinja je savršen izbor

30.03.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Aristokratkinja Alessandra de Osma vječna je modna inspiracija, a na svom Instagram profilu pokazala je odličan stajling koji uključuje tamnoplavu jaknicu s crvenim detaljima, odličan proljetni komad kao stvoen za nošenje uz traperice

U proljetno promjenjivo vrijeme jedan od najtraženijih komada svakako je jakna, bilo u obliku sako ili kardigana, kao stvorena za slojevito odijevanje. Ove sezone ponuda prijelaznih jakni doista je šarolika; od bomber modela, vječnih bajkerskih pa do ponovno u trendu kaubojskih. No, unatoč činjenici da postoji mnogo opcija, nekako uvijek priželjkujemo želimo pronaći jedinstvene i posebne komade koji momentalno podižu svaki stajling.

A izvježbano oko za takve komade ima Sassa de Osma, peruanska odvjetnica, dizajnerica torbica i bivši model koja je udajom je stekla prestižnu plemićku titulu. Naime 2018. godine udala se za Christiana od Hannovera, najmlađeg sina Chantal Hochuli i Ernsta Augusta od Hannovera (kojem je sadašnja supruga Caroline od Monaka), i tako postala princeza.

Živi u Madridu, a princeza koja je poznata pod nadimkom Sassa, u plemićkoj se ulozi jako dobro snašla. Ona je nepresušan izvor modne inspiracije, a kombinacije i stajlinzi koje dijeli na svom Instagram profilu pomno se prate. Tako je sada otkrila sjajnu jaknu, kao stvorenu za prve proljetne dane. Sassin najnoviji stajling dokazuje da, čak i ako ste zagrižena ljubiteljica klasike, ne morate se nužno odreći boje, svijetle i zabavne odjeće te upečatljivih krojeva.

Priznajemo, teško je ne zaljubiti se u jaknu koju nosi Sassa de Osma, savršen međusezonski primjerak koji, jednom kad odjenete, više nećete htjeti skinuti. A uz to je svestrana i ukusno šarena. Riječ je o tamnoplavom sakou s crvenim detaljima madridske tvrtke María de la Orden, sašivenom od pamuka, ravnog kroja, s džepovima i ovratnikom u azijskom stilu.

Inače, brend María de la Orden projekt je Španjolke iz Madrida, gdje se odjeća proizvodi na čisto organski način, s prvenstveno europskom proizvodnjom i s izvrsnim i jedinstvenim materijalom koji rezultira autentičnim odjevnim predmetima.

  • +15
Proljetne jakne Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia