u zagrebu 17. lipnja

Proslavite Međunarodni dan joge u jednom od 35 hrvatskih gradova

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 13.06.2018 22:37
  • Objavljeno 13.06.2018 u 22:37
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međunarodni dan joge obilježava se diljem svijeta, a Hrvatska je jedna od 177 zemalja koje su zajedno podržale proglašavanje Međunarodnog dana joge u Ujedinjenim narodima

Prošle godine Veleposlanstvo Indije organiziralo je Međunarodni dan joge u 25 gradova pokrivajući sve regije.

Ove godine veleposlanstvo planira organizirati Međunarodni dan joge još većih razmjera u razdoblju od 17. do 25. lipnja u 35 gradova diljem Hrvatske i to u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu, Splitu, Zaprešiću, Puli, Osijeku, Novigradu, Bjelovaru, Virovitici, Požegi, Zadru, Baškoj, Ižu, Makarskoj, Lepoglavi, Hvaru, Korčuli, Koprivnici, Šibeniku, Dubrovniku, Čakovcu, Karlovcu, Vukovaru, Labinu, Umagu, Malom Lošinju, Krapini, Velikoj Gorici, Samoboru, Gospiću, Dugoj Resi, Vinkovcima, Jastrebarskom i Slatini.

Proslave se održavaju u suradnji sa gradovima i turističkim zajednicama.

U Zagrebu će proslava Međunarodnog dana joge biti održana u nedjelju 17. lipnja na jezeru Bundek s početkom u 9.00 sati u organizaciji Umijeća življenja Hrvatska i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije.

Program je predviđen za sve koji žele upoznati jogu te osjetiti mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža u velikoj potrazi za holističkim zdravljem, globalnim mirom i skladom.

  • +5
  • +2

Joga s biciklom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!