mali kuhinjski aparati

Proslava 100 godina KitchenAid branda i predstavljanje jubilarne kolekcije 'Queen of hearts'

20.05.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Na jubilarnoj proslavi KitchenAid prezentirao je svoju 100 godišnju tradiciju i povijest, te višenamjenski napoznatiji KitchenAid samostojeći mikser, kao i zdrave trendove pripreme hrane na malim kuhinjskim aparatima, poput blendera i procesora hrane

Najvažniji dio prezentacije bilo je predstavljanje slavljeničke KitchenAid kolekcije malih kuhinjskih aparata 'Queen of hearts, koja je od danas dostupna i na hrvatskom tržistu u limitiranom izdanju.

KitchenAid je originalni američki brand, poznat svima koji žele kvalitetno pripremiti svoju hranu, od svjetskih chefova, kuhara, foodija do kuharskih entuzijasta i kuhara amatera. KitchenAid je u gastro svijetu simbol za kvalitetu i dugotrajnost, njegov svevremenski dizajn i boje čine ga neodoljivim, a široka paleta kuhinjskih aparata će vam pomoći da vaša kuhinja postane kulinarski centar svih vaših ideja za pripremu hrane. Najpoznatiji je po ikonskom mikseru s planetarnim mješanjem, velikim izborom boja i mnoštvom funkcionalnih nastavaka, za sve što poželite pripremiti.

KitchenAid brand je u regiji prisutan 20-ak godina, izrazito se brzo razvija i raste zahvaljujući svojoj širokoj ponudi uređaja i boja, te najvažnije zahvaljujući tradiciji, dugotrajnosti i kvaliteti uređaja.