LUTKA KOJA DIKTIRA TRENDOVE

Pronašli smo outfite koji će oživjeti vaše djetinjstvo

27.07.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Jeste li ikada poželjeli ponovno proživjeti bezbrižne dane djetinjstva i sve one nevjerojatne avanture koje su nas oduševljavale? Svi se sjećamo svojih omiljenih igračaka koje su nas potpuno začarale. Jedna od njih bila je posebno popularna, a svi smo je poznavali

Barbiecore, kao hommage najpoznatijoj lutki na svijetu, trenutno je jedan od najpretraživanijih izraza. I dok je svijet posljednjih tjedana postao veliko ružičasto igralište, mi smo se inspirirali i složili kombinacije koje svatko može isfurati.

Povratak u prošlost:

Ah, to retro razdoblje koje nas uvijek vuče natrag, u vrijeme djetinjstva... Nostalgični lookovi inspirirani prošlim desetljećima vraćaju se u modu s modernim twistom. Duge suknje, veseli uzorci, mašne i perje - sve su to elementi koji nas podsjećaju na dane u kojima smo maštali o avanturama i budućim modnim izazovima.

Minimalistički dizajn s maksimalnim efektom:

Jedna od stvari koje smo naučili iz našeg djetinjstva bila je jednostavnost igre. Ista je filozofija utkana u mnoge modne kolekcije koje su se pojavile posljednjih godina. Minimalistički dizajni s fokusom na kvaliteti materijala i izrade donose nam sofisticiranost koja odražava jednostavnost igre i bezbrižnosti koju smo osjetili u društvu naše omiljene igračke.

Šarena svakodnevica:

Jedna od stvari koju smo voljeli kod te posebne lutke bila je raznolikost odjevnih kombinacija kojima smo je odijevali. Sjećate li se kako biste joj miksali različite stilove, boje i uzorke? Danas dizajneri koriste tu istu zabavu i eklektičnost kako bi stvarali unikatne modne kolekcije. Kombinacija raznih boja, uzoraka i tekstura stvorila je živopisnu modnu revoluciju koja slavi individualnost i kreativnost.

Pool day, everyday:

Ljeto je napokon stiglo, a s njim i sezona provođenja uzbudljivih trenutaka na bazenu. No zašto bi se samo djeca bezbrižno zabavljala dok skakuću po vodi? Ove godine dajmo si oduška i inspirirajmo se kultnim modnim ikonama!

Njihov beskrajni šarm i stil mogu nas potaknuti da stvorimo nezaboravne trenutke uz bazen i ujedno izgledamo nevjerojatno elegantno dok to radimo. Bilo da se radi o ženskim, bilo muškim outfitima, sve za nezaboravan pool day pronašao sam na Zalando.hr.

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima i koje i sami rado koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.