ŠAROLIK IZBOR

Modni noviteti: Pronašli smo pristupačne i trendi traperice za kojima ćemo ludovati narednih mjeseci

23.02.2019 u 15:07

Bionic
Reading

Kako je proljeće svakim danom sve bliže, ponuda traperica je bogatija nego ikad, a mi smo istražili za kojim ćemo modelima ludovati narednih mjeseci. Prekopali smo popularne high street trgovine u potrazi za idealnim trapericama koje iskaču s Instagrama vodećih trendseterica i pronašli pravi mali raj

Vežite se, polijećemo! Ove sezone izdvajat će se nekoliko trendova. Omiljeni skinny model odlazi u zaborav, no još uvijek je dio ponude u trgovinama. Ipak, postoji nekoliko modela koji će obilježiti 2019. godinu i postati must have u ormarima modnih ovisnica.

Prije nego zavirite u galeriju s trapericama koje smo izdvojili samo za vas, provjerite niže koji će to modeli obilježiti 2019. godinu.

  • +143
Traperice koje ćemo nositi narednih mjeseci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Traperice ravnog kroja

Traperice ravnog kroja trenutno su najpoželjniji model u ormarima trendseterica diljem svijeta, a pogotovo takozvani editor model koji je nedavno lansirao Topshop.

Tie-dye traperice

Ove sezone isplivao je na površinu novi/stari trend - odjeća s tie-dye printom, pa su high street brendovi brže-bolje u svoje najnovije kolekcije uvrstili i traperice s ovim cool uzorkom.

Trapezice

Skinny model traperica zamijenile su trapezice koje smo obožavali 1970-ih, pa onda i 2000-ih. Nakon kratkog izostanka s modne scene ove se traperice vraćaju u modu na velika vrata.

Trapez culotteice

Ova kraća verzija trapezica omiljeni je kroj Francuskinja, a trend se brzo proširio Instagramom. Odlično pristaju uz gotovo svu obuću i izgledaju vrlo chic bez puno mozganja oko stajlinga.

Široke culotteice

Culotteice su posljednjih sezona izazvale veliku pažnju trendseterica, a sudeći prema ponudi u trgovinama, ovaj nas trend neće napustiti barem još neko vrijeme.

Bež traperice

Posljednjih tjedana Instagramom se proširio novi trend - bež traperice. Vjerujte nam na riječ, ove će traperice uskoro postati must have, stoga se bacite u potragu za ovakvim ljepoticama.

Hibridne traperice

Takozvane hibridne traperice zapravo su sačinjene od kombinacije trapera. Najčešće su to dvije boje ili kombinacija jednobojnog trapera i printa, a baš kao što je slučaj s bež trapericama, šuška se kako će ovaj trend uskoro dominirati gradskim ulicama.

Mom jeans

Trend maminih traperica ne jenjava. Ako u ormaru još uvijek nemate ovakve udobne i oku primamljive traperice, vrijeme je da to konačno promijenite.

Traperice širokih nogavica

Zadnje, ali ne i posljednje popularne traperice su one širokih nogavica. Djeluju vrlo ležerno i udobno, no ukoliko se dobro kombiniraju, mogu odlično izgledati i u večernjoj ili čak poslovnoj varijanti.