NAJLJEPŠI MODELI

Pronašli smo košulje koje ćete obožavati nositi: Bezvremenski komadi koji pristaju svima

09.02.2019 u 17:45

Bionic
Reading

Košulje odavno slove kao nezaobilazni odjevni komadi u svakom ormaru, neovisno o stilu odijevanja, a volimo ih upravo zato što se vrlo lako kombiniraju i odlične su za nošenje od jutra do mraka

Kada je riječ o košuljama, nadolazeća modna sezona neće pretjerano odskakati od aktualne. Modeli ukrašeni životinjskim uzorkom, prugicama ili svileni modeli nalik marama i u narednim mjesecima bit će itekako poželjni, a u stopu ih prate zanimljivi predimenzionirani primjerci u klasičnoj nježnoj plavoj ili bijeloj boji.

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i slavna dizajnerica Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', svojedobno je izjavila za magazin Vogue.

  • +7
Carolina Herrera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim specifičnim uzorcima i paletom boja, modeli košulja koji će u narednim mjesecima doživjeti svijetle modne trenutke ističu se zanimljivim detaljima poput džepova, gumba s uzorkom kornjačevine, puf rukavima i asimetričnim krojem.

Zavirite u galeriju i pronađite za sebe neke od trendi modela košulja za svačiji džep.

  • +70
Košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo