MODNI ULOV

Pronašli smo haljine koje laskaju svakoj figuri i pristaju svakoj prigodi

10.03.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Pogledate li najnoviju ponudu u omiljenim trgovinama, primijetit ćete da na police ne prestaju pristizati raznorazni uzbudljivi modeli haljina koji se izgledom i pravilnim stiliziranjem savršeno uklapaju u svaku prigodu

Iako su lepršave haljine sinonim ljetnih mjeseci, posljednjih sezona neizostavan su prizor tijekom cijele godine. S dolaskom proljeća modne trgovine tradicionalno se trude obogatiti ponudu novim i uzbudljivim modelima haljina, od kojih se ove godine posebno ističu lepršave inačice laskava kroja koje najčešće krasi upečatljiv modni uzorak.

I ovog proljeća cvjetni uzorak će uvjerljivo dominirati modnom scenom, a kada je riječ o haljinama, iznimno je popularan sitni cvjetni uzorak vintage izgleda koji već godinama obožavaju Francuskinje.

Uz cvjetni uzorak u retro maniri, teško je ne spomenuti životinjski print, kojem od prošle sezone ne prestaje rasti popularnost, a haljine ukrašene upečatljivim leopard, tigrastim, zmijskim ili zebrastim printom preplavile su trgovine.

Iako je prošlogodišnje sezone proljeće-ljeto uspio proći ispod radara, takozvani paisley, odnosno kašmirski uzorak u formi haljina ove godine vraća se u velikom stilu.

Ovaj uzorak hipijevskog štiha sastoji se od prepoznatljivih suzica sa zaobljenim vrhom, raznoraznih kombinacija boja i veličina i često ukomponiranih s cvjetnim motivima i printovima. Najčešće krasi modele takozvanih košulja-haljina maksi i midi dužine, kojih na policama trgovina ove sezone nikako ne manjka.

Ovosezonskim lepršavim modelima haljina ukrašenim popularnim modnim uzorcima zajednički je laskav kroj, a zahvaljujući izgledu i uz pravilno stiliziranje, odlično će funkcionirati u svakoj prilici.

Ukoliko ste ljubitelj printova, aktualna ponuda itekako će vas razveseliti, a za vas smo pronašli najljepše modele lepršavih haljina koje se mogu pronaći u popularnim high street trgovinama.

  • +71
Proljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo