DAN OČEVA

Prizor Borisa Novkovića sa sinom raznježio bi svakoga

15.06.2014 u 14:25

Bionic
Reading

Povodom Dana očeva, koji se u nedjelju slavi u cijelom svijetu, Boris Novković, popularni pjevač i kantautor, razveselio je svoje mnogobrojne obožavatelje na službenom Facebook profilu fotografijom koja najljepše opisuje njegov odnos sa starijim sinom, petogodišnjim Noom

Iz braka s bivšom suprugom Lucijom pjevač Boris Novković ima i dvije i pol godine starog sinčića Bonu, a njegovi bliski prijatelji otkrivaju da Novković sinove viđa svakodnevno i da imaju prekrasan odnos koji je prije svega – prijateljski.

Osim u privatnom životu, Novković je, čini se, zadovoljstvo pronašao i u profesionalnom radu. Nedavno je snimio glazbeni spot za pjesmu 'Kunem ti se', kojom najavljuje novi studijski album, a čiji se izlazak na tržištu očekuje sredinom rujna.

Pjesma je u kratkom roku pomela radijski eter, a u spotu, za koji je inspiraciju pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneyja za pjesmu 'Queenie Eye', u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza, Novković je pozvao i ugostio 12 poznatih osoba iz domaćeg javnog života.