RUPERT GRINT:

Privlače me ekstremni sportovi

28.07.2011 u 11:52

Bionic
Reading

Rupert Grint se boji da će mu nakon što je završio s angažmanom u filmskom serijalu o Harryju Potteru biti jako dosadno, no da bi se mogao pronaći u ekstremnim poslovima

Grint (22) je otkrio da će mu nedostajati set i njegovi prijatelji sa seta 'Pottera' s kojima se godinama družio.

'Osjećam se pomalo izgubljeno i vrlo tužno kad se sjetim da se više nikad neću vratiti na set 'Harryja Pottera'. To je čudan osjećaj. Igrao sam Rona gotovo deset godina. To je veliki dio mog života i nedostajat će mi. Ipak, s druge strane, sad imam vremena za nadoknađivanje nekih stvari. Npr. vrlo rado bih se okušao u ekstremnim sportovima. Privlače me takve aktivnosti pune adrenalina i opasnosti', kaže Rupert.

Dodao je da mu se jako sviđa skijanje.

'Nisam imao vremena za takvo što prije, no mislim da ću početi intenzivnije vježbati skijanje. Super mi je taj osjećaj slobode', kaže Grint.

Nedavno je mladi glumac izjavio da mu je za oko zapela američka glumica i rokerica Juliette Lewis, frontgirl benda Juliette and the Licks.

'Nemam ništa protiv snimanja vrućih scena. Još ako bi mi partnerica bila Juliette Lewis, ne bi bilo kraja mojoj sreći. Jako je seksi', kaže Rupert.