DOMINIRAJU STAJLINZIMA

Kakvi su topići 'in', a kakvi 'out'? Čini se da su ova četiri modela apsolutni hit sezone

01.06.2022 u 17:48

Bionic
Reading

Vrući ljetni mjeseci tradicionalno su rezervirani za nošenje laganih i otkrivajućih odjevnih komada poput topića, a ove sezone četiri specifična modela slove kao najpoželjniji na modnoj sceni

Posljednjih tjedana različiti modeli topića mame s polica trgovina, a koji su se uspjeli okititi titulom najpopularnijih u aktualnoj sezoni, otkrivaju poznate zaljubljenice u modu s Instagrama. Sudeći po njihovim stajlinzima, ova četiri specifična modela vode glavnu riječ, a u svojoj popularnosti uspjeli su nadmašiti donedavne favorite.

  • +4
Popularni modeli topića Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Koji su topići in, a koji out ovog ljeta?

Out: Topići peplum kroja

In: Crop topići

Trendovi čijoj smo velikoj popularnosti svjedočili početkom milenija posljednjih mjeseci naveliko drmaju modnom scenom, stoga ne čudi da su visoko rezani modeli topića jedni od najpoželjnijih. U svim mogućim verzijama mame s polica trgovina, a čine savršen sklad s hlačama i suknjama visokog struka.

Out: Klasični topići bez rukava

In: Topići s podstavljenim ramenima

Iako su unazad nekoliko sezona uvjerljivo dominirali modnom scenom, topići s podstavljenim ramenima u duhu ludih 80-ih odlaze u zasluženu mirovinu, a u popularnosti ih zamjenjuju klasični modeli bez rukava.

Na modnoj sceni takozvani tank top postao je neslužbenom uniformom manekenki kada se ne nalaze na modnim pistama u svjetskim metropolama, a o njegovom modnom značenju i relevantnosti dovoljno govore nadolazeće kolekcije vodećih dizajnerskih brendova.

  • +14
Stajlinzi Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: MACIEL-NGRE-MIAMIPIXX-VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / THEHOLLYWOODFIX.NET / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Out: Topići po uzoru na negliže

In: Topići s fokusom na vratu

Ove sezone neospornim hitom pokazali su se topići koji stavljaju fokus na područje vrata uz pomoć naramenica. Tako se ističu ramena, a poznate modne ovisnice s Instagrama svakodnevno dokazuju koliko idealno pristaju uz komade poput ljetnih suknji, traperica ili kratkih modela hlača. Njihove kratko rezane verzije činit će skladan par uz hlače s visokim strukom, baš kao što je demonstrirala skandinavska street style zvijezda Pernille Teisbaek.

Out: Babydoll topići

In: Topići korzetne podstave

Još jedan vrući trend koji stiže s početka milenija su topići korzetne podstave, a njihovoj velikoj popularnosti pridonijela je i Netflixova povijesna sapunica ‘Bridgerton’.