izgleda nevjerojatno dobro

Prirodna ljepotica: Salma Hayek pokazala sijedu kosu i lice bez trunke šminke, a njezina formula za blistavu i sjajnu kožu sigurno će vas oduševiti

01.09.2021 u 10:54

Bionic
Reading

Salma Hayek jedna je od poznatih ljepotica koja se ne ustručava pokazati potpuni prirodni izgled. Seflije bez šminke ne objavljuje vrlo često na društvenim mrežama, no kada to učini njezin besprijekoran i blistav ten redovito izazove oduševljenje obožavatelja. No, ovoga puta Salma je pažnju privukla jednim drugim detaljem

Salma Hayek nadaleko je poznata po svojim oblinama, a glumica se može pohvaliti i besprijekornim tenom. Lijepom, zdravom i sjajnom kožom lica bez šminke ponekad se pohvali na društvenim mrežama. Međutim, fotografija na kojoj Salma pozira ležeći na plavom ručniku, s licem bez trunke šminke pokazala je pak sasvim drugi detalj.

Slavna glumica njeguje posve prirodan izgled, a uz prekrasno njegovano lice bez šminke 54-godišnja Salma je pokazala i prirodnu boju kose sa sijedim vlasima. Uz fotografiju je stavila i opis: 'Bijele vlasi mudrosti.'

Njezina prirodna ljepota nikome nije promaknula, a na iznenađenje mnogih iza Salminog izgleda ne krije se cijeli arsenal proizvoda i tretmana – njezina beauty rutina poprilično je jednostavna i primjenjiva. 'Nikada ne čistim lice ujutro. Baka me naučila da koža tijekom noći nadoknađuje sve stvari koje je izgubila tijekom dana. Osim toga, ako navečer dobro očistim lice, zašto bi bilo prljavo kada se probudim?' rekla je Salma jednom prilikom za New York Times.

Umjesto toga Salma ujutro lice lagano pošprica ružinom vodicom koja je pravi serum protiv starenja. Antioksidansi koji se nalaze u njoj poboljšavaju zdravlje kože, ali mogu i spriječiti upalu, navode stručnjaci. Nakon toga Salma na kožu nanosi koktel seruma i ulja kako bi koži osigurala potrebnu količinu vlage potrebne za svaki dan. Šminku Salma uklanja kokosovim uljem, a piling primjenjuje samo povremeno.

'Vrlo čest tretman pilinga može učiniti da koža izgleda kratkoročno dobro, ali ne i dugoročno,' rekla je Salma za New York Times.

Osim toga, Salma se nikad nije podvrgnula ni jednom beauty zahvatu ni tretmanu. 'Još uvijek nisam radila botoks, stavljala filere ni kemijske pilinge. Ništa. Ponekad mislim da bih možda trebala učiniti nešto, ali ne znam što. Po potrebi se šminkam, no ne za prilike kao što je na primjer odlazak s djetetom u školu,' rekla je Salma za Harper's Bazaar.