ATRAKTIVNA GLUMICA

Salmu Hayek muče kilogrami koje je nabacila zbog uloge, ali i očekivanja drugih: 'Iako vam godine idu, očekuje se da nećete starjeti'

09.06.2021 u 13:53

Bionic
Reading

U intervjuu za časopis InStyle slavna holivudska glumica se žali kako joj je potrebno puno više vremena za skinuti višak kilograma, nego što joj je bilo potrebno za nabaciti ih zbog uloge u filmu 'House of Gucci'

'Izgubila sam vrlo malo', kaže 54-godišnja ljepotica rođena u Meksiku, a iako joj je glavni motiv održavanje zdravlja, priznaje da je brine to što se očekuje od žena da bi se smatralo da dobro izgledaju.

'Iako vam godine idu, očekuje se da nećete starjeti', žali se Salma i dodaje da je obzirom na prevaljenu kilometražu te pritisak i prosuđivanja koje mu je priuštila, njeno tijelo nevjerojatno darežljivo.

'Ne mislim da sam neki vrući komad, ali znam da mi za moje godine i životni stil kojim sam živjela ne ide previše loše', kaže holivudska zvijezda.

A svoje dobro zdravstveno stanje Salma pripisuje više od dva desetljeća bavljenja meditacijom.

'Omogućuje vam da tijelo doživljavate s lakoćom, što zaista pruža osjećaj zadovoljstva. S disanjem i poniranjem unutra istražujete svoje tijelo na drugačiji način i učite se ne ludovati s očekivanjima', objašnjava slavna glumica.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

U filmu 'House of Gucci' Ridleya Scotta, koji se bavi istraživanjem ubojstva talijanskog modnog nasljednika Mauricija Guccija (Adam Driver) 1995. godine, Hayek glumi vidovnjakinju Pinu Auriemmu.

Zasnovan na istinitom događaju, film govori o sagi u kojoj je Guccijeva odbačena bivša supruga Patrizia Reggiani (Lady Gaga) organizirala ubojstvo svog bivšeg supruga.

Reggiani je osuđena zbog organiziranja atentata, a kaznu u milanskom zatvoru odležala je i njena najbolja prijateljica Auriemma koja je imala svoje prste u organiziranju ubojstva.

Izlazak filma 'House of Gucci', u kojem glume i Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Reeve Carney i Al Pacino, planiran je za studeni ove godine.