tanner leatherstein

Pripazite s kupnjom luksuznih torbica: 'Visoka cijena nije garancija visoke kvalitete'

16.04.2023 u 23:18

Bionic
Reading

Ekspert za proizvode od kože tvrdi kako luksuzni brendovi nerijetko plasiraju skupocjene proizvode koji ne dolaze s odgovarajućom kvalitetom te ukazuje na što pripazite

Tanner Leatherstein ekspert je za proizvode od kože koji je stekao veliku popularnost snimajući videa u kojima sjecka skupocjene predmete i na licu mjesta analizira njihovu stvarnu kvalitetu.

Mnogobrojnim fanovima na društvenim mrežama sada je odlučio pokazati na osnovu čega utvrđuje kvalitetu luksuznih modnih predmeta od kože, među kojima su najčešće skupocjene torbice brendova kao što su Prada, Louis Vuitton i Bottega Veneta.

Tanner je za svojih preko 300 tisuća pratitelja pripremio video u kojem je odgovorio na pitanje koje, kako sam tvrdi, najčešće dobiva: na osnovu čega određuje kvalitetu proizvoda?

Inspiracija za video stigla je nakon što je Financial Times objavio priču o njemu u kojoj su, između ostalog, dva analitičara luksuznih proizvoda utvrdila kako su njegove analize prilično točne, iako vrlo pojednostavljene.

Iz Financial Timesa odlučili su otići korak dalje pa zatražiti sličnu analizu od samih luksuznih brendova, no Prada čak nije htjela niti uspostaviti kontakt na ovu temu, tvrdi Tanner Leatherstein.

Bottega Veneta Torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Bottega Veneta Promo

'Kao prvo, moje procjene utvrđuju opipljive segmente: kvalitetu kože, dodatke na torbicama te kvalitetu izrade. Da, istina je da ovi brendovi imaju i druge troškove kao što je najam prostora, marketing, zaposlenici isl., a poseban je trošak ulaganje u stvaranje imidža koji proizvodu donosi luksuzni status', pojašnjava Leatherstein i zaključuje:

'No, moj zadatak je obznaniti o kakvoj se kvalitete kože radi kako biste vi mogli donijeti dobro informiranu odluku. Visoka cijena ne znači visoku kvalitetu!'