NEMIRAN DUH

Pripadnici ovog horoskopskog znaka naizgled su površni i zaigrani, ali kriju duboke emocije

26.05.2024 u 07:26

Bionic
Reading

Treći zodijački znak nalazi se pod okriljem Merkura, planeta koji simbolizira komunikaciju, intelekt i razmjenu informacija. Pripadnike ovog znaka obilježava izrazita znatiželja. Prilagodljivi su, energični i duhoviti, ali i skloni emocionalnom lutanju i nestalnosti

Poznati po vedroj i društvenoj naravi, često su puni entuzijazma i dižu raspoloženje u društvu. Kao ljubitelji raznovrsnosti, često mijenjaju temu u razgovoru i prelaze s jednog mjesta na drugo.

Pogledaj detaljni horoskop

Njihov nemiran duh nerijetko ih vodi u potragu za novim iskustvima i saznanjima, ali i ljubavnim avanturama, jer se brzo zasićuju bliskosti s jednom osobom.

Iako se doimaju zaigranima i površnima, emocionalna dubina može im biti iznenađujuća. Skloni su analitičkom pristupu svojim osjećajima i često ih racionaliziraju, zbog čega ih drugi, a pogotovo ljubavni partneri, mogu doživjeti kao hladne i distancirane. Međutim ispod te površine krije se bogat unutrašnji svijet.

  • +14
Emily Ratajkowski je Blizanac, rođena je 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA

Imaju potrebu za stalnom intelektualnom stimulacijom u svim, pa i u ljubavnim odnosima. Traže od partnera da stalno prati njihov brz um. Budući da ih rutina umara, ključ je kvalitetne i dugotrajne veze s njima u pružanju nečeg novog i poticajnog, što će ih zaintrigirati i zagrijati.

  • +6
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komunikacijske vještine i sposobnost da jasno prenesu svoje misli i ideje jedna su od njihovih glavnih vrlina. Jednako je vrijedna fleksibilnost, a omogućuje im da se lako nose s promjenama i pronađu izlaz iz problematičnih situacija.

Stalno upijaju nova znanja, zbog čega su sjajan izvor informacija, ali i dragocjeni prijatelji i savjetnici. No nestalnost, nedosljednost i sklonost naglim promjenama raspoloženja neke su od njihovih slabih strana.

  • +12
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / : - / INSTAR IMAGES / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U jednom trenu mogu biti puni optimizma, nasmijani i prijateljski naklonjeni, da bi u drugom postali razdražljivi, nedostupni i verbalno agresivni. Razumijevanje i prihvaćanje njihove dvojne prirode ključno je za uspješan odnos s Blizancima.