holivudski glamur

Princeza Charlene ovom haljinom ukrala je svu pažnju

20.11.2023 u 11:13

  • +6

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gala večera održana u Grimaldi Forumu označila je završetak proslave Dana državnosti u Monaku, a za tu glamuroznu zabavu princeza Charlene odabrala je jednako glamurozan stajling

Tijekom proslave Dana državnosti kneževina Monako pretvorila se u kulisu sjajnih modnih stajlinga, a pripadnice monegaške kraljevske obitelji redom su birale nijanse snažne i vrlo upečatljive crvene boje.

Kao trenutno jedna od istaknutijih boja u trendu te jedna je od boja zastave Monaka, stajlizni u nijansama crvene pokazali su se kao pun pogodak. Tijekom dana crveno su nosile Charlotte Casiraghi i Beatrice Borromeo, a princeza Charlene pokazala je čak dva stajlinga u toj nijansi.

Prvo je na redu bio stajling koji potpisuje pariški couture brend Didierangelo, a uključivao je crvenu haljinu i odgovarajući moćni kaput te moćne Manolo Blahnik čizme od brušene kože.

No, u crvenom princeza Charlene u punom sjaju je zablistala na gala večeri održanoj u Grimaldi Forumu u Monaku za koju je odabrala tamnocrvenu haljinu u potpunosti prekrivenu šljokicama.

Model maksi kroja i dugih rukava također potpisuje parišku luksuzni brend Didierangelo, a u punom sjaju rekreira glamur starog Hollywooda. Sjajan stajling upotpunjen je i Cartierovim dijamantnim naušnicama, istaknuto crvenim ružem te plavom boje kose kojoj se Charlene vratila na kraćeg perioda nošenja smeđe nijanse.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'