OMILJENI BREND BOGATAŠA

Još jedno stajliš izdanje princeze Charlene koje pokazuje da itekako prati trendove

17.11.2023 u 09:27

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Iako je princeza Charlene jedno vrijeme izbjegavala okupljanja u Monaku, čini se da se odlučila vratiti svojim kraljevskim dužnostima. Obavljajući ih iz dana u dan pokazuje da je svjesna što je u trendu, a jučer je pokazala jednu elegantnu, a urbanu kombinaciju

Iako je tek sredina studenog, svijet se nikad ranije nije počeo pripremati za Božić. U Monaku je jučer održana božićna nagradna igra Crvenog križa, a događaj je uveličao monegaški kraljevski par - princ Albert i princeza Charlene.

Princeza Charlene za ovu je predbožićnu prigodu odjenula chic kombinaciju u kojoj su glavnu riječ vodile tamne boje, no božićni duh ipak je udahnula neizostavnim crvenim ružem na usnama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Charlene je odjenula crne hlače i crnu dolčevitu, no outfitu je dodala trendi tamnoplavi prsluk. S obzirom da je koža ove sezone iznimno popularna, prsluk ima efektnu kožnu kragnu koja cjelokupnom stajlingu daje poprilično cool i urban look.

Efektan prsluk princeza je pronašla u talijanskom modnom brendu Loro Piana. S obzirom da je poznati talijanski brend najveći svjetski proizvođač kašmira, ne čudi da je i princezin prsluk izrađen upravo od toplog popularnog materijala.

Za ovaj je komad princeza izdvojila nešto više od 8.000 američkih dolara, a dio je nove kolekcije brenda.

Uz Charlene je bio i princ Albert koji je bio standardno elegantan u tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji.

  • +7
Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Iako se prije par mjeseci šuškalo o lošim odnosima među Albertom i Charlene, princeza je glasine nazvala namještenima i potpuno netočnima, a u posljednje vrijeme kao da grade imidž sretnog para koji zajedno obavlja angažmane.