Nacionalni dan Monaka

Monegaška kraljevska obitelj na okupu, a princeza Charlene ostala vjerna sebi

19.11.2023 u 14:46

  • +3

Princeza Charlene i monegaška kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Obitelj Grimaldi okupila se u katedrali povodom Nacionalnog dana Monaka. Među ostalim članovima kraljevske obitelji, posebno vrijedan bio je trenutak u kojem su se princ Albert i princeza Charlene našli na balkonu te pozdravili okupljenu masu

Kao i svake godine, obitelj Grimaldi okupila se u katedrali u Monaku kako bi proslavila Nacionalni dan Monaka, koji se inače naziva i Danom princa. Ovaj je državni praznik okupio kraljevsku obitelj predvođenu princem Albertom i princezom Charlene koja je zablistala u crvenoj kombinaciji.

Charlene je tako svoje zdravstvene probleme ostavila iza sebe te servirala jedan posve crveni look koji nije mogao proći nezamijećeno!

Nosila je crvenu haljinu midi kroja koja se sjajno slagala s kaputom dvorednog kopčanja sa širokom kragnom ukrašenom medaljom s nacionalnom zastavom. Uz to, nosila je i visoke crvene čizme brušene kože te crvene rukavice. Svečani je look zapečatila crvenim šeširićem!

Ovom je kombinacijom pokazala da je elegancija njezin must od kojeg ne planira odustajati!

Na izlazu iz Katedrale Gospe Bezgrješne mogli smo vidjeti i sestre princa Alberta, Stephanie i Carolinu, koje su elegantne kao i uvijek slijedile prinčeve kako bi pozdravile nadbiskupa Monaka. Na balkonu su se princu i princezi pridružili njihovi blizanci Jacques i Gabriella. Princ Jacques nosio je elegantnu državničku uniformu, a princeza Gabriella odjenula je tamnoplavu odjevnu kombinaciju.