ŽELI DIJETE I RAZVOD

Princeza Charlene depresivna jer ne može zatrudnjeti

05.05.2012 u 14:46

Bionic
Reading

Nikad kraja mukama lijepe 33-godišnje princeze Charlene od Monaka. Njene suze na vjenčanju s princem Albertom, od kojeg je tri puta pokušala pobjeći, nisu bile suze radosnice. Kad se činilo da je sreća konačno zavladala drevnom kneževinom, strani mediji iskopali su nove detalje iz nimalo skladnog bračnog života Charlene i Alberta

Naime, princeza od Monaka pala je u depresiju jer ne može ostati trudna. Silno želi Albertu podariti nasljednika jer je pristala na vjenčanje pod uvjetom da će dobiti razvod onda kad princu rodi nasljednika, od kojeg je pokušavala pobjeći čak tri puta.

Kad Albertu rodi nasljednika, moći će se razvesti.

'Charlene u javnosti nosi veliki osmijeh na licu, no između zidova palače pod velikim je pritiskom, tužna i frustrirana. Ne može nikako zatrudnjeti, a njena trudnoća na dvoru je postala tabu tema', tvrdi izvor blizak obitelji.

Princ Albert već ima troje izvanbračne djece. Kad je doznala za brojne Albertove nevjere, Charlene je pokušala pobjeći iz Monaka, no zaruke nije uspjela poništiti, kao ni odgoditi vjenčanje. Pristala se udati pod uvjetom da će dobiti rastavu kad rodi. Sloboda joj se sad, kad ne može ostati trudna, čini nedostižna.