VINTAGE HALJINE SVE TRAŽENIJE

Princeza Beatrice svojim odabirom vjenčanice uspjela pokrenuti novi modni trend

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.07.2020 16:34
  • Objavljeno 22.07.2020 u 16:34
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je proteklog tjedna u dvorcu Windsor izrekla sudbonosno 'da' talijanskom poduzetniku Edoardu Mapelliju Mozziju, britanskoj princezi Beatrice uspjelo je poći za rukom pokrenuti novi modni trend zahvaljujući odabiru vintage modela vjenčanice

Kako ističe predstavništvo globalne modne tražilice Lyst, nakon kraljevskog vjenčanja britanske princeze Beatrice i Talijana Edoarda Mapellija Mozzija, zabilježen je značajan porast pretraživanja za 'vintage vjenčanicama'.

U 48 sati od njezina kraljevskog vjenčanja, pretraga za vintage modelima vjenčanica narasla je za 297 posto. Nakon što je tri puta odgodila vjenčanje zbog oca, princa Andrewa i pandemije koronavirusa, princeza Beatrice od Yorka napokon je uplovila u bračnu luku, a na dan vjenčanja pojavila se u vintage haljini koja stiže iz ormara njezine slavne bake, britanske kraljice Elizabete.

Lyst je također zabilježio veliki interes modnih kupaca za vjenčanicama u duhu 60-ih, kao i haljinama ukrašenih kristalima i stvorenim od organza svile u maniri modela s potpisom proslavljenog britanskog dizajnera Normana Hartnella za kakvog se odlučila princeza Beatrice.