PRINČEVI NE NOSE NOVČANIK

Princ Harry tulumario bez kune u džepu

30.08.2011 u 12:06

Bionic
Reading

Tulumarenje britanskog princa na Hvaru podignulo je pravu medijsku prašinu, a strani mediji ne prestaju prenositi detalje Harryjevog ludog partijanja koje je završilo skokom u bazen i druženjem sa zgodnim djevojkama

Cijeli svijet obišla je vijest i fotografije princa Harryja kako razuzdano tulumari u hvarskom klubu Veneranda, a princ koji je, odjeven u plavu košulju i traperice, sa šiltericom na

glavi, bos plesao pokraj bazena te na kraju i skočio u njega postao je prava senzacija, što je uhvatila kamera Dnevnik.hr-a.

26-godišnji Harry u pauzi od treniranja i učenja za vojnoga pilota na odmor se uputio avionom do Splita, a zatim se na jahti usidrio u blizini Hvara. Godišnji odmor začinio je ludim izlaskom u društvu 25-godišnjeg prijatelja Toma 'Skippyja' Inskipa.

Princ i njegov prijatelj prvo su posjetili lokalni kafić i ondje navalili na votku, viski i pivo. Na kraju je Harry ostao bez novca te je njegov poveći račun podmirio tjelohranitelj. Nakon toga, Harry i prijatelj oko dva sata ujutro uputili su se u noćni klub Veneranda gdje su nastavili piti tekilu, a Harry ponovno nije imao novca za račun, te je osoblje kluba bilo time pomalo zbunjeno. No, prinčev račun ponovno je podmirio njegov tjelohranitelj spustivši 200 kuna na barski šank. 'Nije običaj da članovi kraljevske obitelji nose novac, te često njihovi tjelohranitelji plaćaju račune,' piše Herald Sun.

Princ je pokušavao zavoditi djevojke koje su ga u početku hladno odbijale, sve do trenutka kada su saznale da je upravo on britanski princ. Tada su počele oko njega plesati, zavoditi ga i koketirati s njim. Nakon divlje hvarske večeri, princ je u rane sate nestao s dvije ljepotice – Anom Simović (23) i Svetlanom Gavrilović (28).