NESTAŠNI KRALJEVIĆ

Princ Harry beljio se Hvaranima i skoro dobio batine

Bionic
Reading

Princ Harry je tijekom ludog provoda na Hvaru i luksuznoj jahti O'Khalila skoro upao u probleme u subotu oko tri sata ujutro na hvarskoj rivi

Naime, britanski član kraljevske obitelji navodno je prišao grupi od desetak Hvarana koji su razgovarali na rivi i izbeljio im se, piše Slobodna Dalmacija.

Okupljeno društvo nije ga prepoznalo, a da se radi o nekome važnome shvatili su kad su vidjeli njegovo osiguranje i paparazza.

'Doša je na manje od metar od nas, odjednom se tu stvorija i ničim izazvan nam se izbeljija. A bome je to i trajalo jer se tako obratija svakom od nas, jezik ni uvlači dok nas sve nije pogleda. I kaže jedan od nas 'ma vidi ovoga', jer ko ga je u tri ure ujutro moga pripoznat, e sad ću mu ja pokazat pa nek se bleji kome hoće. I čim je taj s jezikon proša, eto ti Damjana taj tren, stvori se, vidili ga kako trči za njim. E, onda smo promislili kako je to neki poznati. Tek kasnije, sutra, shvatili smo da je to bi taj princ', ispričali su Hvarani novinarima Slobodne Dalmacije.

Navodno je princ tijekom subote bio i na Visu, kao i u jednom hvarskom restoranu čiji su drugi gosti otkrili da je na večeri bio s prijateljima, sedam mlađih muškaraca i da su ih budno pazila četiri zaštitara.

'Takav se gost ipak ne može sakriti onome tko zna gledati. Dakle, za predjelo je jeo školjke i škampe, buzara je bila u điru, čini mi se. Onda su imali ribu sa žara, mislim da su bile šarge i šampjeri, a za desert voće. Bili su prilično mirni, neupadljivi, a račun je platilo osiguranje', kazao je jedan nam jedan od bliskih promatrača.