FATALNI SUSRET TATJANE I IVANA

Primili su se za ruke i više se nisu razdvajali

19.01.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci medijskih kalkulacija, Tatjana Jurić i Ivan Herceg nedavno su potvrdili da su u vezi, a za Gloriju su rekli gdje se zbio fatalni susret

'S obzirom na to da smo imali svakodnevna snimanja serijala 'Larin izbor', nisam bio siguran gdje ću za Silvestrovo, pa je odluka pala u zadnji tren. Čim smo stigli u Sarajevo, krenuli smo u grad i uskoro naletjeli na cure i Tatjanu', opisao je Ivan Herceg za Gloriju nedavni susret s Tatjanom Jurić koji se, kako su istom tjedniku rekli bliski izvori, pokazao fatalnim.

'Pogledali su se, nasmijali i zaključili da nije slučajno što su za ispraćaj Stare i doček Nove godine odabrali isti grad. Spontano su se primili za ruke i više se nisu razdvajali', govore isti izvori za isti tjednik.

Nova godina u Sarajevu je, zahvaljujući i Ivanu, Tatjani bila čista bajka. 'Prijateljice i ja u Sarajevu smo bile prvi put i sve mi se činilo kao u bajci – ulice, atmosfera, snijeg koji je pao i stvorio divan zimski ugođaj, kafići, Baščaršija, društvo, Ivan', rekla je voditeljica.

Susret u Sarajevu nije bio prvi susret Ivana i Tatjane, već su to 'obavili' prošlog ljeta u kafiću na zagrebačkom Bukovcu, gdje oboje žive i gdje se prijateljstvo postupno razvilo u simpatije, piše isti tjednik. Paralelno sa simpatijama počela su i medijska šuškanja, koja su se pokazala ako ne istinitima, onda vidovitima.