ZAŠTO RISKIRATI

Primijetili ste da se Kate Middleton uvijek isto odijeva? Evo što je razlog

02.03.2019 u 20:22

Bionic
Reading

Iako joj je status najveće modne ikone s britanskog dvora ugrozila Meghan Markle koja je donijela dašak holivudskog glamura, Kate Middleton još uvijek je za mnoge zaljubljenice u modu velika inspiracija

'Efekt Kate' još ne pokazuje naznake slabljenja jer sve što odjene Kate nestane s polica trgovina brzinom svjetlosti.

Iako su joj modni kritičari znali prigovarati nedostatak modne odvažnosti, čini se da je to vojvotkinja sad okrenula u svoju korist.

Lijepa supruga princa Williama ne odustaje od provjerenih kombinacija koje joj sjajno pristaju i redovito bira gotovo identične kreacije samo s potpisom drugih dizajnera.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stilisti smatraju kako je tajna njezinog stila upravo u tome što vojvotkinja od Cambridgea gotovo uvijek igra na sigurno.

Uostalom, zašto bi mijenjala nešto što joj dobro pristaje, mišljenja su.

Elegantna Kate je tako prilikom posjeta Sjevernoj Irskoj nosila haljinu koju potpisuje kuća Missoni koja neodoljivo podsjeća na Erdemovu kreaciju koju je nosila prije dvije godine.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modni znalci su primijetili kako je stajliš vojvotkinja nedavno viđena u plavom kaputu s potpisom Mulberryja koji je pak vrlo sličan kaputu s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen čiji dizajn Kate često nosi.

Vojvotkinja od Cambridgea tom je prigodom neobični plavi kaput uparila s već viđenim odjevnim komadima poput haljine s potpisom Jenny Packham, torbicom Jimmyja Chooa i salonkama Ruperta Sandersona u identičnoj boji haljine.

'Kate je tijekom godina izgradila prepoznatljiv stil što se vidi i pri odabiru odjeće koju nosi. Missonijeve i Erdemove kreacije laskaju njezinoj liniji i savršeno joj pristaju', objašnjava stilistica Lisa Talbot.

Vojvotkinja od Cambridgea je velika ljubiteljica modne kuće Alexander McQueen čiju je vjenčanicu imala i na svom vjenčanju 2011. godine. Osim što je ljubiteljica peplum krojeve, Kate rado nosi haljine koje prate liniju tijela i raskošne toalete za večernje prigode.

'Kreacije s potpisom Alexandera McQueena odlično pristaju Kateinom stilu, ali i građi tijela te ističu ramena, dekolte i struk', dodaje stilistica.