OLIČENJE ELEGANCIJE

Kate Middleton napokon ima šik kaput - i izgleda odlično

01.03.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Drugog i posljednjeg dana službene posjete Sjevernoj Irskoj, britanski princ William i Kate Middleton u jutarnjim satima zaputili su se do novog muzeja i centra za umjetnost The Braid u gradu Ballymena, a lijepa vojvotkinja pozornost je plijenila i ovoga puta svojim stajlingom kojim je dominirao šik kaput

Okupljeno mnoštvo ispred nove kulturne ustanove u Sjevernoj Irskoj, britanska miljenica Kate Middleton pozdravila je u elegantnom plavom izdanju kojim je dominirao efektan kaput s potpisom britanskog modnog brenda Mulberry.

U spomenutom kaputu pastelno plave boje Kate do sada nismo imali priliku vidjeti, a zahvaljujući upečatljivim detaljima poput gumba, remena i dodatka na ramenima nalik ogrtaču, javnost na društvenim mrežama dala je zaključiti kako je britanska miljenica obožavatelj filmske franšize o čarobnjaku Harryju Potteru.

Plavi kaput iz aktualne kolekcije brenda Mulberry mnoge je podsjetio na odoru polaznica čarobnjačke škole Beauxbatons koje se pojavljuju u filmskom nastavku 'Harry Potter i Plameni pehar'.

Besprijekorno izdanje kojim je dominirala plava boja, vojvotkinja od Cambridgea kompletirala je već viđenim odjevnim komadima poput laskave haljine s potpisom Jenny Packham, torbicom Jimmyja Chooa i salonkama Ruperta Sandersona u identičnoj boji haljine.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Po pitanju nakita Kate je odabrala skupocjene naušnice s plavim safirima čija je bivša vlasnica Williamova majka, britanska princeza Diana.