SEVERINA IMA AMNEZIJU

'Prije Milana nikad nisam imala dečke'

01.07.2011 u 10:26

Bionic
Reading

Seve je u posljednjoj ovosezonskoj emisiji showa 'Studio 54' uz voditeljicu Antoniju Mandić svašta pričala, a ništa nije rekla. To je, kaže, njezina specijalnost

Pjevačica koja je zaručena sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem rekla je u RTL-ovoj emisiji 'Studio 45' da nije imala plan zaljubiti u Milana, nego se to jednostavno dogodilo.

'Nikad prije nisam imala dečke. Ako i jesam, sad imam amneziju', rekla je Severina odmah na početku emisije.  Seve ne misli zbog ljubavi prijeći na pravoslavlje, jer kaže u ljubavi se ne kalkulira, iako to neki mediji najavljuju.

Popularna Severina rekla je kako se nikome se ne javlja na telefon osim svojoj majci koja je uvijek pita je li jela.

Smeta je samo što pišu kao da su pričali s njom, a nisu. Na izmišljene izjave novinara Seve ima zanimljivu pošalicu. 'Dok god se igram pjevačice, zločesti dečki i curice će me uvijek vući za moje kikice.'

Severina je otkrila i koja je njezina vrlina: 'Ja ti puno pričam, a ne kažem ništa, to je moja specijalnost.'

Osim šala i pošalica, Severina je najavila izlazak novog, 13. po redu albuma, za listopad ove godine. Rekla je kako ne zna zašto je njezina pjesma 'Brad Pitt' nestala s YouTubea jer ona nije 'youtubeaška policija'.

Dodala je kako nije očekivala skoro milijun pregleda u pet dana, a to zahvaljuje svim svojim vjernim obožavateljima.

Seve je pjesmu 'Ostavljena' najavila kao autobiografsku. Sama je napisala i stihove i glazbu. Rado je stala i u obranu svoje kolegice Jelene Rozge. Jako joj je drago što je Jelena Rozga ove godine osvojila Porina za hit godine jer je, smatra Seve, nisu je dugo doživljavali.

Iako je dobila na ponudu da glumi glavnu ulogu u srpskom filmu 'Business, baby' uz Radu Šerbedžiju odbila ju je jer ove godine, kaže, nema namjeru glumiti.