NATALI DIZDAR:

'Preselit ću se u Australiju, već imam državljanstvo'

24.05.2013 u 12:26

Bionic
Reading

Natali Dizdar govori o planovima za ljeto, dečku Anti, glazbi, ali i o mogućem preseljenju u Australiju

Natali Dizdar ljeto će započeti radno, nastupima u Rovinju i Beogradu, gdje će premijerno svirati pjesmu 'Grijeh' koja je trenutno jedna od najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Baterije puni na plaži još od sredine travnja, uz dobru knjigu ili glazbu. Ipak, osim glazbe, ispunjava ju i njezina struka. Trenutno je zaposlena kao vanjski suradnik centra za socijalnu skrb.

'Vodim pojačanu brigu i nadzor, to je jedini način na koji se trenutno mogu baviti poslom vezanim uz svoju struku. To je nešto što sam odrađivala i tijekom studija, bilo mi je logično da na taj način održim kontakt sa stečenim znanjima i praksom na fakultetu', kaže Natali.


U dugogodišnjoj je vezi s Antom Jerolimovom, a priznaje kako joj majčinstvo nije tabu tema. Zbog ljubavi je sve češće u Zadru. 'Nije baš veza na daljinu jer sam ja, kada se sve zbroji i oduzme, češće u Zadru nego u Zagrebu. Lijepo nam je ovako.'

Na pitanje koji su joj veliki životni planovi, kaže: 'Htjela bih neko vrijeme živjeti izvan Hrvatske. Jako me privlači Australija, imam australsko državljanstvo, a nikad tamo nisam bila, tako da bih kroz godinu dana svakako htjela otputovati.'