ZIMSKI UVJETI NA ESTRADI

Prepoznajete li zabundane domaće ljepotice

14.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Iako smo se naviknuli da ih viđamo na događajima besprijekorne, često u malim haljinama, zbog ovih zimski uvjeta, i najglamuroznije voditeljice odrekle su se štikli

Snijeg i niske temperature prestrašile su i najhrabrije šminkerice na estradi. Tako su ljepotice štikle ostavile za neke ljepše dane, navukle tople i ravne čizme, odbacile seksi opravice te se toliko zabundale da ih i najstručnije oko teško može prepoznati.

Snijeg, niske temperature i hladni vjetar mnoge su natjerali da se toplije obuku. Pjevačici Indiri Vladić zima je prava inspiracija pa je tako potpuno bijeli stajling upotpunila s dodatkom toploga krzna. Krznena šubara, prsluk i bijele buce za Indiru se neizostavni detalji mode u zimskim uvjetima.

Lijepoj voditeljici Lani Banely u krznu je isto najtoplije. Tako na ove niske temperature izlazi u trapericama, čizmama te krznenim kaputima koji joj sežu do koljena. Lana još nije posegnula za kapom i šalom, no tko zna, možda ju silni snijeg koji je ovih dana prekrio grad, natjera i na to. Baš kao Indira i Lana, Jelena Rozga i Renata Sopek zimi se obožavaj omotati u krzno, bez obzira bilo ono pravo ili ne.

Unatoč hladnoći koja je mnoge slavne dame natjerala na šubare, buce i krzno, Zrinka Cvitešić, Edita Misirić i Jelena Popović Volarić drže se klasike te se protiv zime bore klasično krojenim vunenim kaputima koji im sežu do koljena.

Manekenka Ljupka Gojić Mikić i dizajnerica Anamarija Asanović iz ormara su izvukle cijelu zimsku opremu kako bi se obranile od hladnoće. Tako su se osim u tople kapute umotale i u vunene kapice, rukavice i šalove.

Voditeljica Mia Kovačić i Mirjana Hrga ove zime hladnoću su odlučile pobijediti mderenim prošivenim jaknama ukrašenim krznenim ovratnicima i kapuljačama. Zaljubljeni par Miranda Viđak i Stefan Kapičić u koži se osjećaju najbolje, pa tako dok Stefan nosi crnu kožnu jaknu, Miranda nosi smeđi kaput od brušene kože sa krznom. Zima je i popularnu voditeljicu Antoniju Mandić natjerala da posegne za kapicom i popularnim uggsicama te toplom vestom.

Atraktivna voditeljica Nikolina Pišeknedavno je rekla da je kapitulirala pred snijegom te je na jedno događanje obukla buce: 'Otišla sam i kupila obuću za koju mi je čovjek jamčio da je testirana na minus 40 stupnjeva, a ja mu vjerujem. Jednostavno ne mogu više podnijeti hladnoću i smrzavanje nauštrb ljepote. Mislim da su ta vremena iza mene', dodala je. Tako, čini se, misli i većina naših zgodnih djevojaka.