CHRISTINA SKRIVA OBLINE

Prepoznajete li ovu seksi glumicu?

22.08.2012 u 12:28

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' Christina Hendricks za odlazak u šoping odbacila je svoj inače vrlo seksi stajling te se uputila u dućane gotovo neprepoznatljiva u ležernom izdanju

Odjevena u jednostavnu traper košulju, uske crne traperice i s torbom lagano prebačenom preko ruke, slavna glumica Christina Hendricks prošetala se ulicama Los Angelesa te se počastila šopingom. Na prvi pogled, u ležernom izdanju rijetko tko bi prepoznao glumicu koja je dio slave osvojila i zahvaljujući svojim oblinama.

Međutim, ono po čemu Christina odmah zapne za oko, čak i ovako odjevena, vrtoglavo su visoke potpetice kojih se rijetko kada odriče te vatrenocrvena boja kose ukrašena zavodljivim valovima.

Otkako se pojavila na filmskom platnu, Christina je privlačila poglede svojim oblinama, no nikada nije težila tome da postane klasična holivudska mršavica. Lijepa 37-godišnja glumica, osim što s vremena na vrijeme voli zaviriti u dućane, naporno radi - tako će u kina uskoro stići njezin najnoviji film 'Seconds of Pleasure' u kojem će zaigrati i Julia Stiles, Brendan Fraser i Matt Dillon.