LJEPOTICE IZ SERIJE 'GLEE'

Prelijepa Lea Michele bez mane na crvenom tepihu

30.01.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Mlada glumica iz popularne televizijske serije 'Glee' mamila je poglede na dodjeli nagrada glumačke udruge u glamuroznom izdanju

Lea Michele (25), koja u seriji igra ambicioznu Rachel Berry, zadivila je uzvanike na dodjeli Screen Actor Guild Awardsa u prekrasnoj Versaceovoj haljini, piše Daily Mail.

U sivo-plavoj haljini s vrlo odvažnim izrezom pokazala je savršeno oblikovane noge. Lea je haljinu uparila s jednostavnim, ali elegantnim srebrnim potpeticama, upotpunivši izgled srebrnom narukvicom. Odlučila se za jednostavnu frizuru i diskretan make-up. Vozeći se u limuzini do dodjele nagrada podijelila je svoje ushićenje s obožavateljima na Twitteru otkrivši da je u vozilu s Jonathanom Groffom koji je ranije igrao Leinu ljubav u seriji.

Naya Rivera
, koja igra Santanu u popularnoj seriji, također je izgledala senzacionalno u srebrnoj haljini. Obje su izgledale savršeno jer su dan prije, kako je Lea otkrila na Twitteru, bile zajedno na vrhunskom spa tretmanu.

Njihova kolegica Amber Riley odlučila se za malo drukčiji izgled za dodjelu glumačkih nagrada, odabravši crnu haljinu do sredine listova s velikom mašnom. Glumica koja glumi Mercedes u seriji 'Glee' nosila je kosu u elegantnoj punđi.

Lauren Potter, koji glumi cheerleadericu Becky Jackson, odabrala je crnu haljinu od poda s izvezenim topom, a Jayma Mays, koja igra Emma Pillsbury, odabrala je za ovu prigodu crnu haljinu s čipkom na leđima.