LJEPOTICA BEZ MANE

Prekrasna Gigi potpuno gola krasi naslovnicu Voguea

09.02.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Gigi Hadid postala je jedno od najtraženijih lica u svijetu mode, a sada je savršeno tijelo pokazala na naslovnici francuskog izdanja magazina Vogue

Prelijepa 20-godišnjakinja na svome je profilu na Instagramu ponosno objavila fotografiju naslovnice prestižnog modnog magazina na kojoj pozira potpuno gola

Gigi je prekrila grudi jednom rukom i prekrižila vitke noge, a uz nakit i kosu prebačenu na jednu stranu na sebi ima još samo cipele. Za ožujsko izdanje fotografirali su je Mert Alas i Marcus Piggott.

Prije izazovne naslovnice manekenka je objavila još jednu seksi fotku. Na njoj je odjevena u Chanelov sako i pokazuje seksi dekolte. Uz prvu je naslovnicu napisala kako je počašćena biti na prvoj stranici slavnog magazina, a uz nagu verziju se našalila napisavši kako uglavnom nosi kultni parfem Chanel No. 5.

And here's the version where I'm wearing mostly Chanel N°5 ;) lol @vogueparis

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Fotografije su sigurno oduševile mnogobrojne obožavatelje uspješnog modela, a samo na Instagramu ima 12,9 milijuna fanova koji je slijede i prate svaki njezin korak. Gigi zasigurno čeka još puno uspjeha jer ih reda jedan za drugim. Nakon što je postala Victorijina anđelica i gotovo svaka kuća visoke mode želi je na svojim revijama zgodna manekenka pred sobom ima blistavu budućnost.


Inače je Gigi zanimljiva javnosti i zato što je u vezi s bivšim članom popularnog benda One Direction Zaynom Malikom. On sigurno zna malo poznatu činjenicu da je njezino pravo ime Jelena, a vjerojatno je ono mnogima bilo nezgodno za izgovor pa je s vremenom dobila nadimak Gigi.