odličan izbor

Prekrasna Amal i stajling bolji od male crne haljine: George Clooney nije mogao skinuti pogled s nje

04.12.2023 u 09:08

  • +8

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavni par George i Amal Clooney stigli su na crveni tepih i ukrali sve poglede. Amal je još jednom oduševila svojim stilskim izbor, a George nije mogao skinuti pogled sa svoje zanosne supruge

George Clonney stigao je na crveni tepih u Londonu povodom premijere filma 'The Boys in the Boat' koji je režirao. Pridružila mu se supruga Amal, a kao što to često biva, slavni par pokazao je pravu lekciju stila baziranu na bezvremenskom crnom looku. I dok je George bio vrlo otmjen u crnom odijelu bez kravate, odvjetnica za ljudska prava izgledala elegantno je nevjerojatno elegantno u krojenom kompletu koji je imao sve elemente blagdanskog stila. Baršun u kombinaciji sa sjajnim krojenjem dao je suptilan, ali vrlo moderan twist.

Umjesto klasične male crne haljine, Amal se ovog puta odlučila za hlače i top u obliku korzeta s baršunastim detaljima koji su savršeni za baš svaku blagdansku zabavu. Pripijeni gornji dio u stilu korzeta došao je u kompletu s dramatičnim zaobljenim dekolteom, a lijepa Amal uparila ga je s baršunastim hlačama sa sjajnim rubovima predstavljajući tako sjajan monokromatski stajling.

Naravno, niti jedan Amalin look ne bi bio potpun bez prepoznatljivih i stilski pomno biranih modnih dodataka: ovog puta je nosila crno-zlatnu malu clutch torbicu čvrste forme te svoje omiljene cipele – par visokih crnih salonki.

Obzirom da Amal za pojavljivanje na crvenom tepihu najčešće bira haljina, a dugi, vintage modeli su joj omiljeni izbor, ova promjena sa strukturiranim dvodijelnim kompletom bila je pravo stilsko osvježenje i primjer vrhunskog chica.

KAKVA FIGURA

Šljokice nisu samo za crveni tepih: Još jedno senzacionalno izdanje Amal Clooney

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'