odvjetnica sa stilom

Oličenje jednostavne elegancije: Amal Clooney u trapericama koje nikad ne izlaze iz mode

03.10.2023 u 13:45

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Traperice, bijela dolčevita i tamnoplavi sako sa zlatnim gumbima kao neizostavni komad tihog luksuza – nakon niza glamuroznih stajlinga Amal Clooney pokazala je vrlo chic i ležernu odjevnu kombinaciju i zaradila same pohvale

Nakon niza senzacionalnih stajlinga u Italiji i divne haljine nalik vjenčanici, Amal Clooney oduševila je i jednom posve ležernim stajling. Tijekom vikenda u New York je stigla njezina majka, Baria Alamuddin, koja je sasvim očekivano privukla pažnju, no Amlin sjajni stajling ipak nije mogao proći neopaženo.

Za razliku od prethodne večeri, kada je pokazala glamurozno, svjetlucavo izdanje, Amal je za druženje s mamom odabrala jednostavnu, svakodnevnu kombinaciju.

Tamnoplave traperice boot kroja koji se lagano šire od koljena Amal je kombinirala s klasičnim i vječnim modnim komadima – bijelom majicom kratkih rukava i tamnoplavim sakoom dvorednog kopčanja sa zlatnim gumbima koji uvijek izgleda elegantno i dolazi s dozom luksuza. Overiszed crna torba s efektom krokodilske kože i gležnjače s četvrtastom petom savršeno su nadopunile ovu kombinaciju.

KAKVA FIGURA

Šljokice nisu samo za crveni tepih: Još jedno senzacionalno izdanje Amal Clooney

Pogledaj galeriju

Inače, Amal je nosile bootcut traperice, klasičan model koji baš nikada ne izlazi iz mode te predstavlja sjajnu protutežu trendi krojevima traperica. A prednost tog modela je činjenica da su vrlo laskave te lijepo oblikuju figuru i izdužuju noge.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo