STILSKI POGODAK

Predobrom haljinom sve oborila s nogu

13.01.2017 u 12:15

  • +5

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U povodu promocije serije 'Feud', 47-godišnja Catherine Zeta-Jones oduševila je haljinom s potpisom omiljenog brenda slavnih tredseterica

Lijepa velška glumica tako se pojavila u društvu glumačkih legendi poput Jessice Lange i Susan Sarandon na panel-diskusiji u režiji Udruge televizijskih kritičara Amerike.

U nadolazećoj mini seriji 'Feud' Catherine Zeta-Jones utjelovljujeholivudsku ikonu Oliviju de Havilland, a radnja drame od osam epizoda vrti se oko rata filmskih zvijezda Joan Crawford i Bette Davis koje u seriji utjelovljuju Jessica Lange i Susan Sarandon, a u ulozi kćerke Joan Crawford trebala bi se naći i talentirana Kiernan Shipka iz nagrađivanih 'Momaka s Madisona'.

U povodu promocije serije, 47-godišnja Catherine Zeta-Jones pojavila se u efektnoj plavoj haljini na jedno rame britanskog brenda Solace London.

Who: Catherine Zeta-Jones Wearing: Solace London Resort 2017 Where: 2017 Winter TCA Tour Styled by: Kelly Johnson

Fotografiju objavljuje Check The Tag (@checkthetag)

Brend Solace London, iza kojeg stoji dvojac Ryan Holliday-Stevens i Laura Taylor, nakon osnivanja 2013.u kratko vrijeme postao je omiljeni brend slavnih trendseterica poput Kendall Jenner, Zendaye i Chrissy Teigen koje njihove kreacije obožavaju nositi na crvenim tepisima.

Konkretno, haljina koju je nosila Zeta-Jones u prodaji je po 2.800 kuna i pokazala se punim pogotkom za svečanu promociju novog glumačkog projekta. Plisirani kroj haljine na jedno rame upečatljive plave boje obogaćen je bijelom trakom oko struka kojom je naglašena zavidna linija velške glumice. Haljinu je kombinirala s ubojitim štiklama s tankim remenčićima i decentnim nakitom koji su nadopunili makeup u prirodnim tonovima i jednostavnu ravnu frizuru.