DOMINACIJA SIVE

Kraljica Letizia plijenila elegancijom u boji koja će obilježiti mjesece pred nama

05.02.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Kao počasna predsjednica Španjolskog udruženja protiv raka i njegove Znanstvene zaklade, 48- godišnja kraljica Letizia ovog je četvrtka nazočila svečanom događanju u povodu Svjetskog dana borbe protiv raka

Osim svojim besprijekornim modnim izdanjima na kraljevskim angažmanima, Letizia od Španjolske posljednjih tjedana brojne je oduševila svojim prirodnim izgledom u znaku srebrnih vlasi.

Da itekako prati aktualne modne trendove i ovoga je puta dokazala u povodu Svjetskog dana borbe protiv raka osvanuvši u izdanju kojim je dominirala siva boja.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Krajem prošle godine poznati institut za boje Pantone tradicionalno je otkrio koja će boja obilježiti naredne mjesece pred nama, a ovoga puta brojne je iznenadio s čak dvije upečatljive boje koje skupa izgledaju fantastično.

Riječ je o spoju dvaju nijansi sive i žute nazvanih Ultimate Gray i Illuminating Yellow koje će, prema vodstvu instituta Pantone, u narednim mjesecima voditi glavnu riječ te utjecati na brojne trendove u svijetu mode i dizajna.

Umirujuću sivu boju 48- godišnja kraljica istaknula je elegantnim izdanjem u znaku vunenog kaputa venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere u kombinaciji s hlačama inspiriranim muškim stilom s potpisom španjolskog high street brenda Massimo Dutti.

Osim po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, jedna od najbolje odjevenih kraljica svjetsku prepoznatljivost stekla je izdanjima u kojima vješto kombinira skupocjene dizajnerske komade s onima high street brendova po pristupačnim cijenama.

Dominaciju sive boje ova bivša novinarka umanjila je dodatkom elegantne, bijele bluze s detaljem trake na ovratniku s potpisom brenda Hugo Boss, dok je od udobnih cipela loaferica nakratko odustala u prilog nošenju klasičnih, crnih salonki brenda Magrit.