MODNI ZAOKRET

Takav prizor ne viđamo često: Sofia Vergara odbacila pete i prošetala se u tenisicama

05.02.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Latino zavodnica, našim gledateljima najpoznatija po ulozi temperamentne Glorije Delgado-Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj', najčešće se može vidjeti u vrtoglavim štiklama ili cipelama na punu putu

Rođena Kolumbijka Sofia Vergara rijetko se kad odriče tip top dotjeranih izdanja, a premda se često našla na meti modnih kritičara zbog svojih modnih izbora, glumica za to nimalo ne mari.

Na crvenom tepihu uvijek je u glamuroznim haljinama koje ističu njezine raskošne obline, a u slobodno vrijeme obično je viđamo u trapericama i po mnogima u diskutabilnim modelima obuće poput primjerice platformi.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se da su i na lijepu Sofiju utjecala nova kretanja u svijetu mode, odnosno porast popularnosti tenisica, trenirki i sličnih udobnih komada zbog globalne pandemije koronavirusa.

Fotografima stoga nije promaknuo rijedak prizor slavne 47-godišnjakinje u casual izdanju u kojem se uputila s psićem kod veterinara.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata brineta za tu je prigodu odabrala bijele glomazne 'djedove' tenisice Puma Pulsar koje je uparila s cargo hlačama maskirnog uzorka i crnim kardiganom.

Inače, nedavno je na svojem Instagram profilu dobitnica četiri nagrade SAG pokazala kako su na kućnom partyju za najuži krug proslavili 44. rođendan njezinog supruga Joea Manganiella.

'Feliz cumpleaños mi amor!', čestitala mu je rođendan Sofia na španjolskom.