ZODIJAČKI RADOHOLIČARI

Koja su četiri najmarljivija horoskopska znaka

26.11.2017 u 08:35

Bionic
Reading

Pripadnost horoskopskom znaku utječe na radne navike, otkriva kako postupate u profesionalnoj sredini i kakvi vam zadaci najbolje leže

Otkrijte kvartet najvećih zodijačkih radoholičara i poslove u kojima će dati najbolje od sebe!

Jarac

Jarci su u poslu vrlo produktivni, odgovorni i uporni. Napredak u karijeri i materijalna sigurnost važniji su im od privatnog života. Najbolje rezultate postižu ako rade na jasno zacrtanim i opipljivim ciljevima. Bez radnih obaveza postaju nemirni pa si izmišljaju zadatke i preko vikenda i godišnjeg. Njihov poslovično visok radni elan splasnut će uvide li da im uloženi trud ne donosi plodove ili da nije adekvatno nagrađen.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Obično su vrlo pouzdani i povučeni zaposlenici potpuno posvećeni poslu. Iako neskloni neobaveznom čavrljanju s kolegama, jasno će i glasno progovoriti zaključe li da nešto nije u redu i otvoreno ukazati na propuste. Najbolje rezultate daju u okružju i na zadacima koji im omogućuju da se mirno fokusiraju na ispunjavanje dužnosti. Nemaju zanimanja za uredske tračeve, ali ljutito reagiraju osjete li da im je uskraćeno poštovanje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Radišne, pedantne i analitične, zadivljuju količinom obavljenog posla i sposobnošću opažanja detalja koje drugi previde. Voljne su raditi prekovremeno i spremno prihvaćaju svaki zadatak koji im se povjeri. S druge strane sklone su brinuti i žaliti se zbog drugima nebitnih sitnica. Pokušaji da ih se odobrovolji i navede na optimizam u pravilu su osuđeni na propast.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovan

Pripadnici ovog znaka žele biti bolji od drugih i istaknuti se u radnoj sredini. Najbolje rezultate postižu kao privatni poduzetnici ili kao nalogodavci. Ako nisu vođe, najradije će sve obaviti sami. Iako svakom povjerenom zadatku pristupaju marljivo i temeljito, nisu im dragi oni rutinski i monotoni. Što je veći izazov, to će dati više od sebe i zdušnije prionuti na posao. Najava mogućeg promaknuća najbolji je način da ih se motivira i zadovolji njihovu natjecateljsku narav.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia