NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Kavomanija u Emmezeti!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.12.2010 13:51
  • Objavljeno 10.11.2010 u 13:28
TP_400x300_glavna

TP_400x300_glavna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emmezeta

Pravilnik natječaja 'Kavomanija u Emmezeti!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Zašto vam je omiljena navedena priprema kave?' te ispunjavaju anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se dvadesetšest (26) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s odgovorom na anketno pitanje kao i kratkim odgovorom na nagradno pitanje 'Zašto vam je omiljena navedena priprema kave?'. Anketu je potrebno ispuniti do kraja. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: Od 10. studenoga zaključno s 23. studenim. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 30. studenoga 2010.

4)Nagrade

1. Aparat za kavu Dolce Gusto Krups (bijeli, 999,00 kn)
2. Aparat za kavu Dolce Gusto Krups (crni, 999,00 kn)
3. Aparat za kavu Dolce Gusto Krups (crni, 999,00 kn)
4. Porculanski servis za kavu 12/1 (99,00 kn)
5. Doza za kavu i šećer, bambus (99,98 kn)
6. Servis za kavu 12/1 (69,99 kn)
7. Servis za kavu 12/1 (69,99 kn)
8. Mokka kuhalo za kavu (69,99 kn)
9. Mikser za kapuccino (29,99 kn)
10. Džezva za kavu (29,99 kn)
11. Drveni poslužavnik (24,99 kn)
12 – 26. Šalica (9,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 3.644,83 kn.

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi