Nagradni natječaj

Pravila nagradnog natječaja 'Biramo vrtićkog odgajatelja godine'

  • Autor: L.P./Promo
  • Zadnja izmjena 13.06.2022 14:28
  • Objavljeno 13.06.2022 u 14:28
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pravila

1) ORGANIZATOR

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Tvornica snova u suradnji s tportalom bira vrtićkog odgajatelja godine“ je tvrtka Pluma studios d.o.o. Resselova ulica 4, 10000 Zagreb, OIB 47654705597.

2) TRAJANJE

Prijave za osobe koje će sudjelovati u natječaj traju od 6.4.2022. do 13.4.2022., a sam natječaj započinje 4.5.2022 i traje do 6.6.2022. u ponoć. Ime dobitnika objavit ćemo do petka, 17.6.2022.

3) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravila natječaja ograničavaju sudjelovanje na isključivo punoljetne osobe u aktivnom radnom odnosu na mjestu vrtićkog odgajatelja.

4) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je u formi za prijavu na objavi o nagradnom natječaju stranice tportala.hr ostaviti sve tražene podatke vezane uz osobu koju se prijavljuje na natječaj.

Svi sudionici koji ispune navedene uvjete ulaze u izbor za nagradu. Odabir pobjednika vrši se temeljem najvećeg broja glasova čitatelja. Glasači mogu sudjelovati ograničenim brojem glasova, odnosno jednim glasom za jednog kandidata po istoj e-mail adresi. Također, moguće je glasati za više kandidata sa iste email adrese.

Svi mailovi prijavljeni prilikom glasanja, proći će proces verifikacije. Ukoliko adresa nije postojeća, glas neće biti pribrojan.

Ime pobjednika natječaja bit će objavljeno na Facebook i Internet stranici www.tportal.hr.

Poštivanje prijava prema pravilima natječaja provjerava tročlano povjerenstvo u sastavu: Irina Halar Srdarević (tportal), Toni Janjiš (tportal) i Goran Galetić (Tvornica snova).

5) TIJEK I PRAVILA NATJEČAJA

U razdoblju od 6.4. do 15.4.2022. u ponoć, sudionici mogu prijaviti svoje kandidate popunjavanjem obrasca unutar članka na www.tportal.hr.

Od 4.5.2022. do 6.6.2022. bit će omogućeno glasanje na stranicama portala www.tportal.hr. Svaki glasač može glasati 1x po kandidatu, odnosno više puta za više različitih kandidata, sa iste email adrese.

Povjerenstvo će temeljem direktnog broja glasova čitatelja za pojedinog kandidata, nagraditi jednog dobitnika.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost niti za bilo koju drugu nagradu, ali je prenosiva.

6) REZULTATI NATJEČAJA

Ime dobitnika bit će objavljeno od strane Organizatora po završetku nagradnog natječaja „Biramo vrtićkog odgajatelja godine“, do 17.6.2022. putem tportala na www.tportal.hr i društvenih mreža tportala i Tvornice snova.

Dobitnik pristaje da se njegovi podaci objave na Facebook stranici i web stranici tportal.hr u svrhu obavještavanja dobitnika.

7) NAGRADE

Nagrada za pobjednika natječaja su personalizirane knjige Tvornice snova „Kako ću spasiti abecedu?“ za svu djecu iz vrtićke skupine nagrađenog odgajatelja i poklon iznenađenje za samog pobjednika natječaja.

Dobitnik/ca bit će naknadno obaviješteni od strane Organizatora o načinu preuzimanja nagrade.

Ako dobitnik ne odgovori na obavijest o dobitku unutar 5 dana, nagradu neće moći realizirati, a nagrada će pripasti drugo plasiranom dobitniku.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnim dokumentom sa slikom, odnosno ukoliko je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisati će potvrdu o preuzimanju nagrade.

Sve obveze organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku prestaju trenutkom preuzimanja nagrade od strane dobitnika ili po njemu ovlaštene osobe, odnosno protekom roka iz članka 7 ovog pravilnika.

8) IZUZIMANJE FACEBOOK DRUŠTVENE MREŽE

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici Facebook društvene mreže. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira igru ili natječaj.

Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

9) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podatke iz točaka 6 i 7 ovog pravilnika organizator natječaja prikuplja u svrhu provođenja nagradnog natječaja i radi brže i efikasnije komunikacije sa sudionikom nagradnog natječaja.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju organizatora da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj.

Organizator se obvezuje da će s osobnim podacima koje prikupimo čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je Pluma studios d.o.o. Resselova ulica 4, 10000 Zagreb, OIB 47654705597.

Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati službenika za zaštitu osobnih podataka Gorana Galetića na info@tvornicasnova.hr , broj telefona 01/3535 941 ili na adresu Radnička 1A, 10000 Zagreb.

U svrhu provođenja nagradnog natječaja, organizator će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja.

Organizator će osobne podatke sudionika čuvati za svo vrijeme trajanja nagradnog natječaja, te po završetku natječaja.

Sudionik ima u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup
  • pravo na ispravak
  • pravo na brisanje
  • pravno na ograničenje obrade
  • pravo na prenosivost podataka.

Organizator će u razumnom roku i bez nepotrebnog odgađanja pružiti sve relevantne informacije koje se odnose na obradu njegovih podataka, a prikupljeni podaci bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno ispunjenje svrhe u člancima 6 i 7 ovog pravilnika.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

10) POGREŠNE ILI NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima pravo na naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. Organizator ne može biti odgovoran ako nagradu nije moguće dostaviti iz razloga njegova utjecaja, a posebno u slučaju pogrešno prijavljenih podataka.

11) ZAVRŠNE ODREDBE

Sudionici automatski prihvaćaju službena pravila nagradnog natječaja samom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator ima pravo prekinuti ili promijeniti natječaj u bilo kojem trenutku bez prethodne najava i bez posebnog obrazloženja.

Organizator ima pravo ukloniti svaki sadržaj koji je uvredljiv na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Svi eventualni sporovi pokušati će se riješiti sporazumno.

U slučaju da spor između sudionika nagradnog natječaja i Organizatora odgovoran je Trgovački sud u Zagrebu.

Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja te tijekom sudjelovanja u istom.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!