ZEKO TE ČASTI POPUSTIMA NA BAZZARU

Požuri iskoristiti akcije i do 70%

01.04.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Vikend je puuuunooo bolji kada je produžen, slažeš se s nama? Iz tog smo te razloga, ususret produženom vikendu, odlučili razveseliti sa još jednom viješću koja je baš po mjeri svakog pravog shoppingoholičara, ali i onih koji to nisu

Bazzar ti je spremio vrtoglavu vikend proljetnu akciju koja traje do 5.4., a na kojoj možeš naći popuste na poznate brandove i do 70%. Moraš priznati da čak i ako nisi razmišljao o kupnji, sad ćeš to svakako napraviti.

Diesel, Karl Lagerfeld, Gant i mnogi drugi brandovi sniženi su do 60%. Mame će svakako razveseliti jako dobra akcija do 30% na poznati baby brand Philips Avent. Guralice za bebe i tricikle, jako popularne u ovo doba godine, pronađi na 20% popusta.

Vrijeme je i boravka na otvorenom. Pronađi novi par sunčanih naočala po super cijenama na Bazzaru, a usput pogledaj i vrtne garniture koje su jeftinije 15%. Za vrt pronađi vrtni alat na popustu poznatog branda Bosch, a u proljetnoj rekreaciji uživaj na Capriolo biciklima koji su također na popustu.

Poznati beauty brandovi Garnier, L’Oreal, Maybelline, Mixa i Essie su sniženi čak 30%, a na super cijeni možeš naći i najpopularniju peglu za kosu – Steampod 3.0.

Pametni satovi, mobiteli i sportske kamere su također na akciji.

Jesmo li te već uvjerili? Nema, na čemu! Vidimo se na Bazzaru.